Sada je: 06 kol 2026, 17:56.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Adorabla je napisao/la:dizem jer planiram. Ima li sad tko savjeta?![]()
Mi planiramo krenuti ujutro u jednu subotu i provesti neko vrijeme u Minimundusu. Onda cemo nakon toga krenuti za Bec, spavati tamo i nedjelju provesti nekako. Prekratka mi nedjelja za Bec.
Koliko vremena mi realno treba za Minimundus?

Inače sam bila par puta ali kao dijete
http://www.minimundus.at/pages/de/DCber-uns/D6ffnungszeiten.phpAdorabla je napisao/la:dizem jer planiram. Ima li sad tko savjeta?![]()
Mi planiramo krenuti ujutro u jednu subotu i provesti neko vrijeme u Minimundusu. Onda cemo nakon toga krenuti za Bec, spavati tamo i nedjelju provesti nekako. Prekratka mi nedjelja za Bec.
Koliko vremena mi realno treba za Minimundus?
, za vrijeme ex Jugoslavije su imali Markovu crkvu

ma totalno me oduševio
..ovo je nešto prekrasno a kad gledaš svega 2,5 sata od Zagreba , park je prekrasan, imam toliko slikica na fotiću, sve na svom mjestu uredno, uređeno jako jako lijepo, od 4.8 će biti dodan i jedan svjetionik iz Hrvatske i zbilja prekrasno sve skupa izgleda... baš je dobar naziv, cijeli svijet u jednom danu, od kineskog zida, bijele kuće, lansiranja rekete do sagrada familia, crkve sv. marka, kipa sloboda, ajfelovog tornja, bazilike Sv. Petra...ma nešto prelijepo, strelice te vode kroz cijeli park...

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.