ubila bi nekoga jer sad znam da se moglo spriječiti i jer sam si sad samo potvrdila da moram o svemu podosta znati da si dijete zaštitim. ovaj put nisam uspjela.
naime od prošle nedjelje ima temp. u ponedjeljak sam ga odvela na hitnu (sve se odvija u senju) jer je kurio 38,8 i to bez ikakvih drugih simptoma.
vele mi tamo samo spuštajte temp-dvodnevna viroza. i poslušao ga je i grlo i pluća -sve ok.
ok.
do srijede je počeo i kašljati i opet odemo doktoru koji veli da čuje spazam i da mu ventolin, spuštajte temp.
u petak je i dalje imao temp i odem opet, a treći doc ga pošalje na rtg i vele upala pluća- "desno bazihilarno prikaže se pneumonično žarište".
htio mu je prepisati sumamed i klavocin. velim da od klavocina ima proljev pa mu prepisuje samo fromilid 250 mg. konjske tablete.
pakiramo se i pičimo doma.
jučer je prvi dan bez temp. i noć je prošla bez temp., počeo je jesti.
nakon atb, kontrola.
da je u srijedu dobio atb (kao i dva bratića i susjeda s mora koji su svi sada dobro jer su na vrijeme dobili atb) bio bi sada zdrav. a ovako nam slijede mjeseci oporavka.
zanima me kakav je oporavak? koliko dugo? u stvari sve me zanima. jel moguće da je virusno? kako da to saznam? nisu mu vadili krv.
znam da ne smije biti fizički aktivan, nema hladnih pića, paziti na znojenje, propuhe i sl.