Drage moderatorice, molila bi lijepo za promjenu nicka budući kad sam se prvi put prijavljivala, nerazmišljajući, stavila sam svoj pravi nadimak. Kasnije, koristeći se ovim forumom sam uvidjela da su nickovi zapravo virtuali nadimci kako bi se razlikovali u komunikaciji.
Provjerila sam i ako sam to dobro napravila mislim da je koraline slobodno.
Ako može promjena, bila bi vam zahvalna. Unaprijed hvala. LP
Ajme ipak ima jako slično, razlika je u samo jednom slovu, a avatar sam i ja isti htjela staviti. NIšta onda. Može li Liv Tyler budući da Arwen također ima?
Registrirala sam se samo za čitanje jednog savjeta na forumu, ali mi se svidjelo sveopće stanje i atmosfera na forumu. Iz tog razloga želim aktivno sudjelovati. Jedino bi htjela novi nick. Pa molim da mi se promjeni u fighterica.
drage moje moderatorice moli vas da mi promjenite nick razlog nebi prezime za nickal skraceno bi htjela jel me svi zovu suska pa nek bude SUSKA..... hvalaaaaaa......punooooooooo
ne prozivam ja uopće, ali mi nije jasno kako ljudi ne razmišljaju kad se registriraju i biraju nick i stvarno mi nije jasno zašto netko s tri (3!) posta i to samo na ovoj temi traži promjenu nicka?
Vama koje ste danas tražile udovoljili smo zahtjevu i promijenjen vam je nick, osim tebi mlada mama19 - jer mlada mama bez broja kao nick već postoji na forumu. Međutim, zbog sve učestalijih a bez opravdanih razloga zahtjeva za promjenom nicka, odlučili smo ukinuti tu mogućnost. Dakle - ubuduće promjene nicka nema. Jedine iznimke od tog pravila će biti iz zaista opravdanih razloga - ukoliko se netko registrira imenom i prezimenom, zbog eventualnih problema ili prevelike prepoznatljivosti na poslu, u obitelji ili slično. Ukoliko se takav slučaj dogodi, javite se osoblju foruma. Zaključavam ovaj topic.