Sada je: 06 kol 2026, 11:06.
Zvijezdica
a tu mozes ubaciti i suvu crvenu papriku. ako kuvas uz to i meso, mozes staviti, ubaciti meso. obicno idu rebra ili kobasica, kako ko voli. ja ih cesto stavim kada prebacim u pekac, tako da, mozes recimo pola sata pre nego sklonis sa vatre da ubacis i meso.
Jullishka je napisao/la:rusulica, uz duzno postovanje ka onom receptu, ja ga nikad tako ne bi spremala

ali radim ovako kao i Julls
jedino sto ga uvijek radim bez mesa 

Odlicno je, prefino i svi smo odusevljeni time, ali to nikako nije isto jelo kao gravce na tavce. 

a i sama autorka recepta kaze da je to recept njene mame i da se razlikuje. e sada, mene iritira uglavnom sve ono sto se imenuje odredjenim imenom (tavce gravce) a nije to. to je isto kao moja svekrva sto pravi "seosko meso", a to nema veze sa pravim receptom..al ne, ona ga je u makedoniji dobila i ne moze biti pogresan 
rusulica je napisao/la:Juliska mislim da si me krivo shvatila, braniš se ko da sam te napala. Uopće ne, samo me zanimalo, s obzirom da si ti kompetentna na ovoj temi, da mi pojasniš što po tebi nije dobro u tom receptu.

Zvijezdica

LiKmama je napisao/la:Smama, nisam kupila keramicku. Ja sve takve stvari radim u vatrostalnim posudama, pa ne znam ima li smisla kupovati keramicke, hoce li ispasti ista bolje?

Zvijezdica

rusulica je napisao/la:Matilda a meso?

Zvijezdica
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.