Sada je: 09 kol 2026, 21:53.

olja je napisao/la:ko? ja? sutra

,a ajde nebi sve izbacila, samo papriku i luk, ali bi kobasice zamjenila sa panceton, to mi palo na pamet jutros.
Potica je napisao/la:Meni francuski krumpir nikako nije u kategoriji - brz i jednostavan![]()

teutonija je napisao/la:Meni je francuski krumpir narezan kuhani krumpir i kuhana jaja ,slagani naizmjence, zalijani vrhnjem i zapečeni. Bez ikakvih dr.dodataka.
, bez ostalih kerefeka unutra. i kako je na taj nacin za jest? Jel mogu ja umisto kiselig vrhnja stavit ono za kuhanje?
teutonija je napisao/la:Meni je francuski krumpir narezan kuhani krumpir i kuhana jaja ,slagani naizmjence, zalijani vrhnjem i zapečeni. Bez ikakvih dr.dodataka.

LiKmama je napisao/la:teutonija je napisao/la:Meni je francuski krumpir narezan kuhani krumpir i kuhana jaja ,slagani naizmjence, zalijani vrhnjem i zapečeni. Bez ikakvih dr.dodataka.
Tako je.

, meni tako fino ).Kris2 je napisao/la:sve narežem i pomiješam sa slo i maslinovim![]()

Bellatrix je napisao/la:ja ga znam napraviti sa mljevenim mesom.
Izdinstam mljeveno na luku sa malo začina ,
skuham krumpir i jaja,
i slažem red krumpira, pa meso pa krumpir i gore jaja.
Zalijem sa vrhnjem i zapečem.
Moji klinci ce ubijaju u baš takvom krumpiru.
Bude fini saftniji.

rusulica je napisao/la:ja sam radila po receptu iz neke dnevne novine. išlo je krumpir i jaj na ploške a između dinstana kapula na kolutiće s pancetom na kockice i paprika (mislim mljevena kao začin). Odozgor je išao kajmak iako je meni puno lipše s vrhnjem. na kraju zapeći

)

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.