,mislimo na vas i držimo vam palčeve da sve bude u redu kao i do sada! 
Sada je: 18 kol 2026, 01:27.
Moderator/ica: nadicab
,mislimo na vas i držimo vam palčeve da sve bude u redu kao i do sada! 

i sve vas pozdravljam, a drugi put ću pisati detaljnije. sad žurim kod svoje male debeljuce!!! 

super super

.mala debeljuca,nego što....šaljem vam 

bravo za malenu!!uživajte sada i puuuno se mazite i sve će biti super!

već imamo 3200gr ! Bili smo kod fizijatrice na pregledu, u utorak nam počinju prve vježbe. Njeno mišljenje je da će se uspjeti ispraviti motorika, jer L. sve reflekse ima osim hodanja. Tj. kad ju stavi na prste baš ne reagira, a na petama pokušava praviti korake... Izvija se u luk, pa će se valjda i to ispraviti...

pusa 

,tvoja Leona je ne da zaostaje nego je prenapredna s obzirom da se okreće s trbuha na leđa.čak i preeerano.upravo čitam u jednoj predivnoj knjizi:MOJA PRVA GODINA-što se prije dobivala u rodilištu da je normalno da se beba tek ponekad okreće s trbuha na leđa u petom mj.,a nedonoščadi se uvijek razvoj računa korigirano pa čak im se i tolerira ako i kasne,tako da nemogu vjerovat da to već radi.stvarno je
.baš me zanima što će ti reći na vježbicama.mislim da će se i doktorica iznenadit.pozitivno.i baš čitam kad mi se sin počeo okretati s trbuha na leđaa i obrnuto-točno sa 5 mj.Velika pusa 

hellokitty je napisao/la:ma evo, malo sam uskladila to vježbanje, pa sam skužila da je najbolje otprilike pola sata prije hranjenja, ali ako ogladni prije reda, onda teško, ali ide... na zadnjim vježbama kod fizioterapeutkinje, primjetila je da se manje izvija i da je stabilna, a počela je i pratiti pogledom.![]()
baš sam ponosna na nju ! lijepo diže glavicu i drži ju, a jučer mi se prvi put okrenila s trbuha na leđa, pa joj je to postalo zanimljivo i stalno se okreće, ali samo na jednu stranu... u utorak idemo opet u cekin pa ćemo vidjeti mišljenje, a zanima me i vaše. jeli to prerano obzirom da bi sada imala tjedan dana da se rodila na vrijeme.... (ustvari je rođena u 26. tjednu )

, je počela izvoditi kada je imala korigiranih 5,5 mjeseci.

a radimo vojtu, na to sva djeca plaču.
hellokitty je napisao/la:samo ponekaad ako vježbamo tik prije jela neće odmah da jede.

) 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.