Uvijek ga kuham od oka tj. probam jel gotov i vadim kad mi izgleda dosta kuhan , a mislim da bi 20-30 min. moralo biti dosta. Ni slučajno ne soliti vodu jer onda bude tvrdi.
Mi uvijek kuhamo domace npr od moje bake. Uglavnom 1h treba da bi bio sigurno kuhan, nekad I manje, a vise od toga sigurno ne. Kukuruz za kuhanje mora biti mlijecan tj kad sirovom stisnes zrno mora iscuriti kao mlijeko. Gotov je kad mlijeko vise ne curi. Meni osobno je dobar I zreliji, on bude tvrdji kad se skuha, ali meni je to ok. Takvog treba sigurno sat vremena kuhati.
Kad ga kupimo, na njemu pise kuhati 10 min., no i ja poput Potice i ostalih kuham od 20 do 30 min, nabodem komadic i probam.
dh: I hate work. It interferes with life. Before you decide to criticize someone, try walking a mile in their shoes. That way, if you do decide to criticize them, you'll not only be a mile away but you'll have their shoes as well.
Naravno da sam odmah stavila so, znam za sledeci put. Bio je gotov nakon nekih 45min, probala, probala, svako malo, sad da li nije bio mlad ili zbog soli ne znam.
Obicno ih je kuvala moja mama, a ovde ih sveze ionako retko nadjemo.