Sada je: 24 kol 2026, 22:29.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Ništa previše i u više manjih obroka. Trenutno sam sita i ponosna na sebe što ništa van spiska nije uletelo u korpu za dvonedeljnu kupovinu

), onda sama brinula o dve bebe i jela kad i šta stignem, prestala sam piti vodu (jednostravno bih od umora zaboravljala)...Onda su me združenim snagama spopali ansksioznost i koksaki virus pa sam se usporila i definitivno natovila kao prasica. Finish sam udarila kad sam u februaru prestala da pušim
I svaka podrška je vie nego dobrodošla. Podrška, kritika, whatever 

. Ali taman kad nam se to dogodi, djeca će nam krenut u školu, taman povod za vratit izgubljeno. E nećeš Miki, ovaj put idem rađe u alkoholičare

zapravo, jela sam onoliko koliko normalni ljudi jedu, nisam niti jela velike porcije niti sam se prežderavala, ali nisam pazila na kombiniranje namirnica i večerala sam. 
. Možda je odmah bacim, da ne dođem u iskušenje jer miriše ceo frižider na nju 

?

Zato je ona sa najmanje 105 došla na 92
Valjda ću se do ponedjeljka zbrojit

. Gladna sam do neopisivosti u nekim trenucima ali odoljevam raznoraznim izazovima. Juče sam npr. popodne provela kod komšinice gde su nam se deca kupala i odolela vrućim i mirisnim krofnama sa domaćim pekmezom. Danas sam deci spremala giros, balavila i dok sam spremala i dok su jeli a onda sela i kaobajagi u slast pojela jednu breskvu
. Uopšte nisam mesožder ali me od početka na koncu drže ovi mesni dani

Ima li rezultata. Ja sam ni gori ni doli, a to je
Masiram se sa rileksendtonom 

3. Sada stojim. Ja bi još bar 8. Bolje 10. 
sj je napisao/la:Idemo cure, nismo valjda odustale
a kad se pripremim krecem sa zonom.... pocetni cilj -10

i jos samo nesto, molim da se olju i mahimu, koje trebaju smrsati po 35 grama (i to u trepusama) izbaci iz kluba

već sam prije trudnoće bila u XXL fazi, tj imala sam oko 20ak kg viška. a u trudnoći i nakon nje sam dobila još 20ak. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.