Evo da se pohvalimo, već nekoliko noći se ne moramo presvlačiti i ujutro i bodić i pidžama budu suhi
Naša tajna je jedan uložak više i (novost u našem asortimanu) ME cover! Jako smo sretni što nas je jedna mama usrećila s 2 ME covera, i za sigurnost ugl po noći stavljamo Flaficu, ali sam uvjerena da je to do covera, a ne do pelene.
sinoć sam stavila mutt like, split pelenu (princip, idemo probati pa što bude), stavila sam 2 uloška (koji svaki ima po dva, dakle 4) i dodala sam još jedan od flafi pelena. prva dva uloška sam presavinula naprijed, ubacila presavinuti flafi uložak. preko vunene zaštitne (izlanolizirane do besvjesti) i mogu reći da je prošlo super guza lijepo suha, ništa nije procurilo. milina
Ja sam kupila flafi bambus i konoplju, čistog bambusa nije bilo; i nisam baš zadovoljna. Ne vidim da mi nešto bolje upijaju od običnih flafica, a od njih dosta više koštaju. I izgledaju mi manje od običnih, tako kad ubacim dva dodatna uloška (naprijed presavinuta) jedva ih zakopčam.
I bambus od rode mi baš nije nešto. Za sada nemamo dobitnu kombinaciju za noć koja je 100% sigurna.
of flafija imam samo bambusice tako da ih ne mogu usporediti s običnima. dobila sam s njima dva uloška koja su savršena, fina i debela. rodini bambus ulošci im nisu ni do koljena. s rodinom bambusicom nisam uopće zadovoljna.. preplitka i mala a uzela sam veći broj. moj mali mršavac jedva stane u njih.. ali opet.. bilo koja kombinacija pelene i covera nama ne popušta. iako noću zna papati cicu i po 4 puta..
Ja s tom bambus/konoplja od aflafi dobila onaj odvojivi uložak na drukere i jedan dodatni koji mislim da je flanelski, samo presvučen bambusom. To nam nije dovoljno, stavljam barem još jedan. I mi cicamo najmanje 3 puta po noći iako već imamo 14 mjeseci I u zadnje vrijeme dosta puta bude i jedno prematanje po noći.
jedna od must have fitted je tots bots bambus, ova obožavam je obožavam, posebno za noć. mekana, pufasta, ne ostavlja tragove i super upijajuća. definitivno ima mjestu među moje top tri fitted pelene
makar ovisi koliko dijete piški - i PUL može biti dovoljan, samo treba isprobati. ako PUl drži nema potrebe uopće kupovati vunu.
ja sam stavljala fitted pelenu od babysaurusa- onu s ulošcima - stavila bih 3, ili flafi pelenu + uložak i preko toga tetra i onda zaštitne, nekad je bila dobra vuna a često je dovoljan i običan PUL. moji su dosta piškili pa je vuna bila najčešće u opticaju, no sad vidim da damjan noću piški manje pa ćemo ić s PUL-om javim kako je prošlo
kod nas je trenutno dobitna kombinacija fitted il naida il flafi i dodatni uložak i preko toga PUL ništa ne curi, budi se kao i inače čekam zimu da mu isprobam vunene koje imam, disana 86/92 i još jedne ala gaćice- ali su mu preširoke i preniske
Ja ću ovih noći probati bamboozle s close noćnim dodatnim uloškom. Pelena je presavršena. Dok sam je namakala u vodi prije prvog pranja i voda mi je bila mekana. Onda znate koliko mi je i ona sama.
Probala sam dvije varijante, jednu noć sam stavila bamboozle s dodatnim cp stay dry noćnim uloškom, a drugu samo s onim koji je bio u peleni. Prva opcija je ujutro bila pelena izvana 1/8 mokra (samo onaj dio oko čička i pinkicu ispod) dok su ulošci bili natopljeni. Pelena je mogla još upiti. Koža guze suha. Druga opcija je bila kompletna pelena mokra izvana da ne govorim uložak. Koža guze mokra.
Sada koristim ovu prvu opciju i jako sam zadovoljna.
i evo nam dobitne noćne kombinacije fitted (u ovom sluačaju babysaurus, ali koristila sam i rodinu konoplju, storken, flafi...) s tri uloška ako je split (ili s jednom uloškom ako je ušiveni) + tetra (+ liner) i disana slikala sam da se vidi da se pelena ok zakopča, malo viri kod nogica ali ga ne smeta.