Sada je: 06 kol 2026, 18:18.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

teutonija je napisao/la:Kolka je cijena u Metrou? U našoj knjižari je 190 kn ,malo mi to puno.

Cathy je napisao/la:teutonija je napisao/la:Kolka je cijena u Metrou? U našoj knjižari je 190 kn ,malo mi to puno.
U Metrou neznam, ali u Lidlu će biti za 111 kn.

IdaH je napisao/la:Ako se ne varam - to u Lidlu će biti od 26.8., akcija od četvrtka... ne vidim ni ja na njihovoj stranici ali vidjela sam u papirnatom prospektu...

. Ova naša Zemlja se valjda sve brže i brže vrti - zaustavite Zemlju, silaaaaaaaaaaaaaziiiiiiiiim!
Tinica je napisao/la:Ja sam Franu za Božić kupila ovaj: http://www.fokus.hr/catalog/view?id=301949 ali cijena je bila negdje oko 150,00 kuna

za 111kn!U Lidlu će biti Fi-30.

, sad sam i ja pažljivije pogledala ovo na Focusu. A znaš li možda i da li su engleski nazivi za zemlje- to bi mi i Tinica mogla reći?
IdaH je napisao/la:Cathy,, sad sam i ja pažljivije pogledala ovo na Focusu. A znaš li možda i da li su engleski nazivi za zemlje- to bi mi i Tinica mogla reći?

Nadam se da će se i Heleni razveseliti. Sad bih se odmah od sreće igrala država, grad, planina, rijeka... Da li se danas malo stariji klinci još igraju toga ili to nije "in"?
- i moram reći da mi najveći problem predstavaljaju marke automobila 
. A gdje stoji vaš globus - lampa, na stolu ili na nekom ormariću?
ali to isto moram provjeriti dal je dovoljno široka 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.