Sada je: 08 kol 2026, 13:20.

Igraonica za rođendan u kojoj su roditelji dobrodošli

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Igraonica za rođendan u kojoj su roditelji dobrodošli

PostPostao/la Breskvica » 24 vel 2010, 16:58

Da li mi netko može preporučiti neku zgodnu igraonicu za proslavu rođendana u centru ili zapadnom dijelu Zagreba koja nudi mogućnost "najma prostora" a da je pritom prikladna za boravak i djece i roditelja, tj. da je prostrana, da ima dosta igračaka, da ima neki kut sa stolom gdje bi se mogla postaviti hrana za roditelje te da roditelji ne moraju biti fizički odvojeni od svoje male djece.

Nekako mi se čini da su igraonice sve više usmjerene za koncept "dovedi djecu, ostavi ih i odi", a ja baš želim i roditelje na rođendanu naše djece. Postoji jedna takva igraonica gdje inače slavimo rođendane no htjela bih malo promjeniti ambijent. Svaki prijedlog je dobrodošao!!!!!! :srca
Curica J - veljača 2009
Curica K - ožujak 2006
Breskvica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Igraonica za rođendan u kojoj su roditelji dobrodošli

PostPostao/la Kris2 » 24 vel 2010, 17:29

Moji su klinci nedavno bili u jednoj igraonici u Gajnicama gdje mogu biti i roditelji (bio je MM s njima tako da ja nisam mjerodavna za recenziju, ali mogu potražiti kako se zove ako te zanima)
Kris2
Danadadila

PostPostao/la palunkica » 24 vel 2010, 17:52

Ima, mi smo nedavno bili tamo na dva rođendana. Igraonica je ogromna, lijepa, nije baš jeftino. Sastoji se od tri prostorije, diska, igrališta za nogomet i košarku i sobe s video igricama, stonim nogometom i igračkama

stranica

http://www.klub-jump.hr/

Dostupno je tramvajem ali nema mjesta za parkiranje
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la kruznica » 27 vel 2010, 21:42

http://www.tantan-kutak.com, adresa je pantovčak 101, a najam prostora za 2h 600kn
kruznica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Breskvica » 02 ožu 2010, 16:42

Hvala svima na prijedlozima!!!!! :)

Odlučili smo se ipak na kraju za Igraonicu Cvjetno, mogu biti i roditelji, valjda ćemo biti zadovoljni!!!!!!!!!! :rodj
Curica J - veljača 2009
Curica K - ožujak 2006
Breskvica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MaminMacak » 26 kol 2010, 08:08

I kako je bilo?

Upravo mi je google izbacio ovaj tvoj post :)

Nasla sam jos jednu igraonicu koja nudi nesto slicno pa me zanima da li je netko slucajno bio?

http://www.tomtomklub.com/najam.html
pupoljcica 2002

etiketic 2009
MaminMacak
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la melita » 27 kol 2010, 22:50

Mi smo slavili četvrti rođendan u Tom-tomu u Varšavskoj. Mislim da je to zapravo prostor judo kluba koji ova igraonica unajmljuje za svoje potrebe, a možda se i varam. Uglavnom, u predvorju su stolovi za kojima mogu sjediti roditelji, a za njih možeš naručiti piće iz obližnjeg kafića. Tu klinci jedu, prvo grickalice, onda pizzu i na kraju tortu. U drugoj većoj prostoriji, zapravo se radi o dvorani koja na podu ima tatami, odvija se zabavni program. Vode ga dvije tete, ništa posebno, nema razlike između tog programa i onog u igraonicama koje su više nego duplo jeftinije od Tom-toma. Ispalo je da je najbolje u čitavoj priči bilo to što se u dvorani nalaze švedske ljestve jer su se klinci čitavo vrijeme penjali po njima i visili kao majmunčići odozgor. Da me ne bi krivo shvatila, djeca su se super zabavila i svi su bili zadovoljni, ali istu stvar sam ove godine dobila u O2P za upola manje novca.
žuti pojas prvi dan :sumo
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Kris2 » 28 kol 2010, 01:37

Mi smo bili na jednom ročkasu u tom-tom club-u na Britancu (skoro dvije godine već ima mislim). To su dvije prostorije - jedna je kafić, u drugoj su djeca - imali su mađioničara koji ih je zabavljao - ja sam došla tek pred kraj jer nismo baš bili bliski s roditeljima - njihovo društvo je sjedilo u tom kafiću. Moram priznati da ni meni nije bilo specijalno privlačno, ali to može biti subjektivno - najbolje da odeš tamo pogledati prostor.
Kris2
Danadadila

PostPostao/la MaminMacak » 28 kol 2010, 08:58

Rezervirali smo ovaj tan-tan kutak, a uzela sam i 2 animatora a ne prostor jer nije velika razlika u cijeni a bit ce i vece djece koju treba animirati.
Meni se cini ok prostor i ovo sto mi je zena opisala, valjda ce nam biti dobro.
Javim kako je proslo!
pupoljcica 2002

etiketic 2009
MaminMacak
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la korny » 28 kol 2010, 10:03

Ja znam takvo mjesto u Zadru. :)
korny
Stalno sam tu
Stalno sam tu