Pitam zato jer se meni tako cini, jednostavno mi se cini da su "isti" proizvodi gdje su deklaracije na poljskom, ceskom, makedonskom, srpskom, hrvatskom, bugarskom manje "isti" onima gdje je deklaracija SAMO na njemackom. Ili je to cista sugestija?

Sada je: 07 kol 2026, 00:50.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Franika, to je vec odavno dokazano

mislim da se tu ne radi o "manje vrijednim" nacijama, nego o tržištu na kojem to sve prolazi. nema uređenih zakona i normi koje bi to regulirale, a krajnji kupac nije toliko zaštićen kao vani.
čak i odjeća iz našeg C&A, ne znam jesam li slučajno naišla na krive komade robe, ali ta roba mi se uništila nakon jedne sezone.

franika je napisao/la:Kaj to znaci da se nesto slicno moze ocekivati i od ovog H&M-a kaj se sprema kod nas otvoriti?
Ja npr. za nasu ZARU nisam primjetila nikakve razlike u kvaliteti u odnosu na onu iz Graza. Mozda je to ipak samo slucaj sa C&A.

a za H&M sam baš negdje na forumu pročitala, da je glavni razlog što ne dolaze kod nas to što bi cijena robe morala biti veća nego vani, zbog carina, poreza, štatijaznamčega. da drugi dućani koji nemaju veće cijene, upravo zbog toga imaju manju kvalitetu kako bi cijenu ostavili jednaku

!

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.