Sada je: 02 kol 2026, 22:02.

što radite kad su bolesni?

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

što radite kad su bolesni?

PostPostao/la tajci » 29 kol 2010, 18:37

evo već je peti dan bolestan, temperatura do 40 stupnjeva i po danu i po noći. I više ne znamo ni mi a ni on siroče što da radimo. Odgledali smo hrpu crtića, slagali puzzle, slušali priče, igrali PS, igrali se s plastelinom, čitali knjige, ali nakon pet dana stalno u kući i stalno u krevetu više zaista ne znam kako da ga zabavim. Što vi radite kad morate mirovati? S time da mališa još nema pune četiri godine.
tajci
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: što radite kad su bolesni?

PostPostao/la olja » 31 kol 2010, 22:52

a valjda vas je proslo do sad :hug

kako god, kod mojih je cura stvar takva da kad su bolesne, a narocito kad imaju jako visoku temp., obicno su dosta lose volje pa uglavnom bulje u crtice i nemaju snage ni za kakve smislene igre :dunno
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la ZacKa » 31 kol 2010, 23:47

Kod nas isto sa sinom, on s takvom temperaturom samo leži i spava, miruje jadnik ah zlatno dijete, a curka ajme meni već na 38 stupnjeva plače, zavija, ljuta, zahtjeva, skače, i onda joj pokušavamo čitati slikovnice, nema baš mira ni gledati tv, uglavnom pakao ali na svu sreću rjetko ima veću temp. od 38 :mrgreen

Nadam se da ste već dobro !
Optimista 08/02

Bubamarka 05/05
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la tajci » 01 ruj 2010, 19:46

ozdravili smo, ali još ga ne pustim van. Ali je ipak lakše. :mah
tajci
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem