dobiva oko 110 g na tjedan. pelene su mu mašala popišane, ima jednu stolicu na dan, obično ujutro.
do prekjučer su stvari bile donekle u redu, zapravo skroz u redu. po danu bi spavao po 1 h u komadu, pocicao pa nastavio ili se budio.
po noći bi prvo spavanje bilo od 4 do 6 h u komadu pa onda po 1.5 ili 2 h do buđenja. uglavnom od 21 do 7.
a prekjučer
počelo je cicanje svakih 45 min, po danu ne spava duže od 30 minuta u komadu, po noći od 30 min do 1h.
ne znam jel gladan, i s. je to radio, s. nikad nije spavao.
ne znam dal da dodam AD prije spavanja. ili da mu kupim neki čaj?

s. sam isključivo dojila do 8 mjeseci jer nije prihvaćao dohranu pa sad ne znam šta da radim.
razlozi ZA AD su mi da bolje spava i možda dobije još na kilaži (iako nije mršavac), a protiv taj što se bojim da ne ostanem bez mlijeka
i što ima osjetljivu alergijama sklonu kožu pa me moja prodojeća pedijatrica (ja sam valjda jedina s takvom
) stalno ohrabruje u dojenju.dakle, jel mu s 4 mjeseca ok dat to adaptirano ako nastavi ovakav pattern (ne)spavanja? ili bolje ne?
da mu dajem na žličicu ako da?
ili da mu dajem čaj po noći?
i da, do prekjučer bi normalno pocicao, pustio cicu, ja bih mu dala dudu i zaspao bi.
ova dva dana pljuje dudu, uzrujava se kad je dobije. ma sve u svemu užas.
inače je vesel kao i do sad, samo je smanjio spavanje.
i jel to možda, samo možda, može bit skok s 3 mjeseca? ovako blizu četvrtom?
i još nešto, uspio je napraviti par stvari u ova dva dana, puno je okretniji i uhvatio se za nožne prste.

drži se

).