jer onda nećeš imati dvojbi. Stan će ti biti premali za petero i sve si dvojbe razriješila.
Sada je: 08 kol 2026, 14:19.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
jer onda nećeš imati dvojbi. Stan će ti biti premali za petero i sve si dvojbe razriješila.

Barbi je napisao/la:Znaš šta kruna, ja mislim da ti je najbolje rješenje da zatrudniš što prijejer onda nećeš imati dvojbi. Stan će ti biti premali za petero i sve si dvojbe razriješila.

eli je napisao/la:kruna, nešto mi je zazvonilo, netko mi je davno rekao da si u kvartu gdje i moja seka (miran poluseoski kvart, puno prirode, mušica i komaraca). ako ste tamo, onda kužim da imaš malo dvojbe u vezi preseljenja sa djecom.
blizu je prisavlje, blizu je sava, preko mosta odmah bundek.. ali stan je pomali i skupo ga otplaćujemo 

bilo bi super da mi se jave cure koje već žive u sličnim uvjetima.. možda da otvorim posebnu temu 

odrasla sam u dijelu grada gdje je sve bilo u krugu stitinjak metara. ne mogu zamisliti da mi dijete ide pješice, po mraku iz škole tih 700m do kuće

VIPmama je napisao/la:ja mislim da ti malo pretjeruješ![]()

kruna je napisao/la:ne mogu zamisliti da mi dijete ide pješice, po mraku iz škole tih 700m do kuće![]()

tako da bez auta ne mogu živjet niti ne želi 

mislim da ćemo živjeti u sličnom, ako ne u istom kvartu! Gornja Kustošija?? 

kruna je napisao/la::mah
a i mi spadamo u gornje vrapče, ali naginjemo više na kustošijansku stranu![]()
vi ćete vjerojatno uz vrapčanski potok na ilicu?

a mi smo dobili/kupili zemlju od bake/tetekruna je napisao/la:Mi nismo našli kuću nego imamo mogućnost gradnje na zemljištu od mojih roditelja.

ok ok priznajem da niti to nije selo 

živimo u gradu
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.