.malena je stvarno divna

Sada je: 17 tra 2026, 16:17.
Moderator/ica: nadicab
.

Rijetko me neka osoba motivira i nadahnjuje, ali vas dvije i vas odnos cinite upravo to. Bas ste sretne sto imate jedna drugu. 

Dok su se vršnjakinje igrale s kanticama i lopaticama u pješčaniku,ona je slagala malene kamenčiće na jedan panj,sama,sto puta po kamen i nazad-ne znam kako joj ne dosadi-a onda je jednoj curici uzela grabljice i s njima lovila vjetar,kliktajući i smijući se na sav glas kako to valjda samo dijete zna...da bi kasnije stala uz cvijeće koje je povijao taj isti vjetar i plesala zajedno u ritmu s njim.
To sam i Eli tisuću puta napisala, a i poznajem veliki broj djece u vlastitoj okolini - koja su drugačija!

ronin je napisao/la:hvala na koplimentima za damicu![]()
ali ona...ja to ne mogu opisati kako se ona odnosi prema meni,pogotovo zadnja dva mjeseca.toliki osmijesi,toliko traženje blizine,hvatanje ruke,zagrljaji,čak me naučila cmakati.
i to učini u situaciji kad ne očekujem njen izljev ljubavi...

Diami je napisao/la:se ona odnosi prema meni,pogotovo zadnja dva mjeseca.toliki osmijesi,toliko traženje blizine,hvatanje ruke,zagrljaji,čak me naučila cmakati.
I iako to možda nema veze sa stvarnošću, prvo što mi je palo na pamet onako spontano - nije li to (približno) period od kada intenzivnije radite - i nije li ona možda osjetila nekako da si joj se približila u njenom svijetu - kao da je bolje razumiješ i ona to na taj način pokazuje.![]()
jučer je cijelo popodne pjevušila uvodnu melodiju iz Fifi:Pipiiiii...čak pogodi i ton!
Vjerujem da nije. 

)

, ali vjeruj mi - biti ce neusporedivo lakse kada bude imala 3, 4, 5 .... godina nego sada. sigurno ce uvijek biti zivahna i rastrcana posvuda, ali sto bude starija to ce se ipak puno vise sama kontrolirati, manje ce zujati okolo kao muha bez glave i predstavljat ce manju opasnost za sebe i druge 

,
Post 21,6
predivno si to napisala...točno je tako.
tvojoj princezironin je napisao/la:braći dolazi u određenim situacijama,kad traži igru,pogotovo starijem.svaki puta kad neki od njih leži na krevetu ona se popne k njima,klekne i počne poskakivati i smijati se,čekati da je pokriju dekom ili da se oni počnu sakrivati,i počne se na sav glas smijati.

za malu princezu 

),pa sve do trenutka kad bih došla po nju.
)

koje žele učiti

Post 21,6

i
za takve tete

ZacKa je napisao/la:Predivno pišeš, osjećajno, iz duše, rasplačeš me.![]()
. i kako je to nesto veliko i posebno.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.