Sada je: 24 kol 2026, 22:10.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
folne je napisao/la:omega3. oralno. nema te kreme koja može imati isti efekt.

Zvijezdica

Obožavana, ja ću o njezi "iznutra".
Omega 3 - i to ne bilo koja. PHG, s omjerom EPA/DHA 2:1 u količini od 2500 mg dnevno (EPA+DHA).
To ti ga kao dođe po Zoni. Fora je u tome da sam na više mjesta pročitala za cure u Zoni da im se koža preporodila i blista. Neki dan sam se uvjerila na vlastite oči, jer mi prijateljica počela piti takve velike doze omege, a nije u Zoni, i koža joj stvarno blista. Ima masniju kožu, a suhu iznutra, kako ti kažeš. Nestale su joj akne koje su joj prije ljeta odjednom izbile, smanjile se pore, nestali miteseri, koža manje masna. Stvarno na očigled drastična promjena.
Kod nas uvjete zadovoljava Enerzonina omega. Ima i drugih OK i prilično jeftinijih za kupiti na netu, ali nema shippinga u HR.

nadicab je napisao/la:pliz, daj ti meni konkretno ime proizvoda kojeg da kupim

folne je napisao/la: Eucerin krema s omegom se preporučuje kod suhe kože i neurodermitisa.

Rimaithor je napisao/la:Jel itko na ovom topiku ima kolesterol, povišen krvni tlak, masnoće i tako to, pa nije vrag da se mislite šopat omegom od 50 eura samo zbog tena
Omega-3 masne kiseline spuštaju razinu ukupnog kolesterola u krvi, a pogotovo LDL-kolesterola i tako smanjuju količinu masti za stvaranje ateroma u krvnim žilama.
Rezultati istraživanja također pokazuju da se uzimanjem 1000 mg Omega-3 masnih kiselina dnevno smanjuje i razina triglicerida u krvi, a dolazi i do podizanja količine HDL-kolesterola.
Omega-3 masne kiseline povećavaju elastičnost krvnih žila, reguliraju viskoznost krvi, smanjuju rizik srčanog i moždanog udara,sudjeluju u proizvodnji energije, prijenosu kisika do stanica, stvaranju hemoglobina i prostaglandina, koji reguliraju osjet boli i upalne procese. Zbog toga se Omega-3 masne kiseline preporučuju i kod upalnog artritisa, alergijskog dermatitisa i povećanje koncentracije kod djece.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.