Sada je: 28 kol 2026, 00:07.

ljepotanu

silki je napisao/la:dobili uputnicu za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju.
pedica mi je preporučila rebro.
s druge strane dobila sam već preporuku za raićku i bilića.

i 

beammama je napisao/la:Jedan za Bilića (mi smo kod njega), ni dr. Rajić nije loša, ali se dosta roditelja žalilo na nju da nastupa "s visoka".
Od doc. Bilića dobiješ detaljnije odgovore na pitanja, puno je bolji u komunikaciji s roditeljima i djecom.
U stvari, na Rebru (bivša Šalata, preselili su), je najstručniji prof. Konja, ali je u komunikaciji s roditeljima

beammama je napisao/la:Jedan za Bilića (mi smo kod njega), ni dr. Rajić nije loša, ali se dosta roditelja žalilo na nju da nastupa "s visoka".
Od doc. Bilića dobiješ detaljnije odgovore na pitanja, puno je bolji u komunikaciji s roditeljima i djecom.
U stvari, na Rebru (bivša Šalata, preselili su), je najstručniji prof. Konja, ali je u komunikaciji s roditeljima

šala mala.

Lena je napisao/la:jel imala frizuru kao da je iz frizerskog salona izašla van netom prije pregleda?šala mala.
Drago mi je da je sve u željezu.![]()

silki je napisao/la:Lena je napisao/la:jel imala frizuru kao da je iz frizerskog salona izašla van netom prije pregleda?šala mala.
jedna je sestra (prilikom determinacije o kome bi se radilo, dok još nismo znali poimence) rekla: ona gospođa koja uvijek izgleda kao da je upravo izašla ispod frizerske kefe. 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.