Drage sve,
zanima me iskustvo. Naime, moj Leptiric je imao dugo problem sa streptokokom u nosu. Pedijatrica nas je izvozala na tri terapije (antibiotik + kapi) i konacno je tokom ljeta nalaz bio negativan. Pricam o ovome zato jer prije tjedan dana mi se Leptiric pozalio da je boli uho. Imala je mrvicu sukrvice u uhu izvana. Ujutro je bilo ok. Pretpostavio sam da se je sa nokticem ozljedila. Nije bilo problema do ovog vikenda kada smo primjetili da se ne odaziva na nase pozive a bili smo odmaknuti ni 2 metra. Probali smo da prvo dobiti ocni kontakt i ponovili joj. Nista. Zna imati totalno bjelavo lice. Ne moze ponoviti sto smo je trazili i brzo se dekoncentrira. To nikako nije njeno normalno ponasanje s obzirom da je jedno od najposlusnijih djeteta valjda na svijetu (tako kaze i teta u vrticu). Stvarno ne bi ona namjerno ignorirala nas da bi to bio problem.
Na internetu sam procitao da streptokok moze utjecati na sluh, no ona nema prehladu sto je obicno bio slucaj kad se aktivirao. Na ljeto je bila u Klaicevom na pregledu i sluh joj je bio ok. Imate li ideju sto bi moglo biti? Imate li kakvih iskustava?
Idem danas s njom do pedijatrice, no mogu samo ocekivati specijalisticki pregled. Bojim se...