Sada je: 29 tra 2026, 20:18.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Volvo je napisao/la:Zapadni dio grada: vrijeme osmišljeno ali uz mogućnost življe proslave (u maloj dvorani sa sportskim rekvizitima) http://www.klub-jump.hr/ -svijetu)

korason je napisao/la:krumpiric, jel mislis na bibo igraonicu? kako je tamo? imam ja tu blizu jednu bibo igraonicu, na ljubljanskoj isto iznad konzuma...

nadam se da je sve dobro proslo, da je mali slavljenik dobro.. 

. Moji su bili nekoliko puta u Bibu i jednom u West gate u HAby - meni je najgore bilo upravo u tom BIBU u Španskom jer je kao za mkanju djecu, a nitko ih nije kontrolirao (ja uvijek idem sa svojom djecom i gledam što rade i usput spašavam i tuđu
.

mojoj frendici se cini da klinci od 6 godina zapravo vise uzivaju u onom ludiranju i skakanju u igraonicama tipa bibo

mamashnita od noje je napisao/la:tulumulu je igraonica koja me odusevila. ne samo sto je prostor lijep, cist, svjetal, uredan... vec su i animatorice upravo to sto im ime govori. sve se moze unaprijed dogovoriti - od tematskih sadrzaja, kostima, nacina animiranja djece... ama bas sve. a da ne kazem koliko su me oborili s nogu svojim pristupom djeci s pp-om.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.