danas malenoj nosic jako zastopan,puno kise i kaslje a kada krene jedno ona krene sve zajedno pa je sva nervozna i placljiva cak ni za ciku bas nije puno...
jedina sreca sto nema turice ali cu ju pratiti tokom dana pa ju mislim mozda sutra ipak odvesti pedici,iako ni sam anisam pametna dal ju odvest ili ne....
Čisti nosić. Kapaj, vlaži prostoriju u kojoj boravite, a možeš joj i luk narezani kraj glavice staviti dok spava. I ako nema temperaturu ja ju ne bih vodila u vjerojatno prepunu čekaonicu, od kud može pobrat nešto još gore. Ako joj je nos jako začepljen nije ni čudo da ne želi sisati.
------------------------------ Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
E da, podigni joj uzglavlje krevetića, tako da ne leži baš na ravnom. Bit će joj lakše i disati i manje će joj sekreta iz nosa odlaziti u donje dišne puteve.
------------------------------ Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
mislila sam zbog kaslja odvest ali opet si razmisljam da se od nosa zakaslje kada proba udahnuti pa nemoze... cistim joj svako malo ali za par min koda nisam nis napravila...
IINA je napisao/la: a možeš joj i luk narezani kraj glavice staviti dok spava.
za ovo prvi put cujem... cemu to sluzi ? a okice blizu luka...hm,hm...