i vrijednoj mami!!!Sada je: 13 kol 2026, 21:15.
Moderator/ica: nadicab
i vrijednoj mami!!!

JELENA JE PROHODALA!!!!

Druga stvar što kad se izvije onako zabaci glavu kod spava, to radi, onako se okrene na bok i glava bude prema nazad... da li je to potrebno vraćat, ili se ne konta spavanje?
, ili stave prst u saku ili ruke cesto drze iza tijela ili su hipertoni ...

.

mrcinela je napisao/la:dragi vježbači!!!! moram s nekim podjeliti šta osjećam...
vježbamo redovno... ali nikako da se smiri vrištanje i plakanje... a sekunde su sve sporije.... a meni se srce lomi sve više...
napredak ne vidim, sve mi ga je teže držati, cijeli dan se svodi na vježbanje i ono između....svi mi zbog toga idu na živce... muž neće da pomogne, njemu je to "crnjak"
mama ulijeće s "ajoj de malo skrati, jadan"
a ja pucam po šavovima!!!!!

. Probaj s mužom porazgovarati da bar on bude uz tebe. Teško je, MM je meni podrška kaj se tiče vježbanja, ali na njene suze se slomi i na kraju umjesto da ju pusti da se dere, on ju utješi na Vojti i fućkaš sve. Ja si ponavljam da je za njeno dobro pa nekak stisnem zube, makar taj pogled pun optuživanja i prestravljenosti, kak joj to mogu raditi...ah ni ja nisam od kamena. I nisam samo jedanput plakala skupa s njom, onda na početku kad je skoro svaki put bilo ridanja. 

.
!

Fantasy je napisao/la: to pomoglo da dođemo do četveronožnog puzanja
.
, baš si nam falila
.Puno pusa Tinči, sigurno je glavni frajer u jaslicama. Javi nam se malo kad nađeš vremena. Da li radiš puno radno vrijeme ili skračeno?
.A isto posljepodne u west gate-u , dijete odlučilo da hoće još cipela, pa je prehodala u komadu 2-3 m, samo da bi došla do cipela. I sva oduševljena grabi s police crvene balerinke i viče cipa, cipa.
nadicab je napisao/la:
Bobath i baby handling je sve ostalo tokom dana.

! Danas smo počeli vježbati bočni sjed jer nas ubija sa svojim w, pa je doktor videl da moramo uvesti i sjedenje, i uglavnom najavio da nam najteže tek slijedi....eto držite nam fige..
, mada jos mu desna nogica tu i tamo pobjegne.
.
. Koliko znam u ZG nitko ne vjezba samo Vojtu, a sad mozda i vi vjezbate i drugo samo niste toga svjesni?! Mozda nebi bilo lose potraziti drugo misljenje. A naravno da su nasa djeca savrsena, sto ne znaci da zbog toga necemo vjezbati s njima. A na to "sto ce reci selo" poludim i uvijek se ponovno sokiram. Drzim fige da kasalj brzo prodje
.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.