she, kakvi znakovi su još potrebni?

Ma to ti je sve loša kvaliteta zubi, ništa drugo.

Bajdvej, još davno sam slomila tri zuba odjednom jedući dobro zapečenu štrudlu s višnjama.

par dana ide super sa samokontrolom u prehrani, ujutro se fino izravna trbuh, a onda udarim dva dana navečer po slatkom i sl. i opet iznova

disciplina mi je zbog manjka vremena u totalnoj banani... a što je najbolje, fali mi užasno kuhanog povrća i laganih juhica, samo ih često ne stignem skuhati i onda gladna ko vuk naletim na bilo što ekspresno, baš onako kako ne bih smjela

Ovo potpisujem sve, od slova do slova skupa s doživljajem između redaka.
A lijepo sam si zacrtala da će me svekrva idući put kad dođe (krajem studenog) vidjeti sva šokirana kako sam smršavila.
Naime, jedan jedini komplimetn koji sam ikada dobila od nje (na sve moguće varijacije) je "moje obje snahe su debele."

Ma kakvu dijetu ili režim provodila jedno je jako važno - imati isplaniran cijeli idući dan, čak i onaj prekosutra. Znači sastaviti si jelovnik i obavezno pribaviti sve namirnice. Inače prelako upadam u zamku maznuti nešto na brzaka.
Jučer sam izdržala povrće bez jebemti, danas kuhano meso također (iako sam kao sumanuta došla s posla i drhtavim rukama tek stavila kuhati piletinu; malo je fallilo da podlegnem keksima i nutelli).
Ovo za garderobu zaista nemam snage komentirati.
Apsolutno cijelu svoju garderobu sam u jednom trenutku morala zamijeniti. Ali baš sve - osim nekakvih crnih majica - potkošulja iz kojih praktički ne izlazim i na koje odijevam tunike i sl.
Da si hlače ne šijem, ne znam kako bih.

Sita sam kamuflaže u odijevanju, ajme, kako sam sita.