inače, mislim da ta liči na mesnu ili south beach, s tim da ima neku foru da se jedan dan jedu samo mesni proizvodi, drugi dan povrće, pa ispočetka...meni to preteško
Sada je: 29 kol 2026, 15:05.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

zeezee je napisao/la:Dućan dijeta
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeezee je napisao/la:inače, mislim da ta liči na mesnu ili south beach, s tim da ima neku foru da se jedan dan jedu samo mesni proizvodi, drugi dan povrće, pa ispočetka...meni to preteško

nasmija ti mene dobrano.
Copilo me dobrano i samo cekam kad ce kile krenuti gore. Moram stati prije no sto zeznem vlastiti uspjeh. Stojim na 78 i ne mrdam.

. I da upravo pečem za doručak gibanicu - pola pleha samo sa sirom i jajima za decu a pola sa dodanim prazilukom za mm-a i mene (a potajno navijamda on neće doručkovati 

she je napisao/la:Upravo sam se izmerila - 64kg![]()

IvaV je napisao/la:Cokoladu. Cokoladu. Cokoladu. Ne smijem cokoladu. Cokoladu? MIslim da imam jednu u frizideru. Am.

. Reko ako imam temperaturu, onda ću valjda dobit proljev i povraćanje ko svi normalni ljudi. Ali cccccccccc, ništa 

)

MALA2006 je napisao/la:Za sada mi nije tesko jer sam rascistila sama sa sobom u glavi da MORAM smrsaviti I gotovo.
)... onda me samo ogledalo iznenadi, ali i tamo se vidim manjom nego jesam.... jednostavno se ne mogu doziviti u punoj velicini 

s tim sto me ne iznenadi samo ogledalo vec i vlastita odjeca koju ne mogu zakopcati 

Plusic je napisao/la:ja se osjecam kako Mahima izgleda

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.