Sada je: 17 tra 2026, 16:15.

neurolog za odrasle

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

neurolog za odrasle

PostPostao/la lulamae » 17 lis 2010, 14:18

trazim dobrog neurologa za sebe..pa savjetujte..
do sad sam isla u novu bolnicu kod dr.vrce..medutim moje stanje je nepromijenjeno pa zaista mislim da je vrijeme da ga promijenim..jer zapravo toga sam se samo sjetila onda kad me glavobolja rasturala toliko da sam morala na hitnu a ostatak vremena,znate i same,tesko nademo za sebe uz nasu djecu koja toliko trebaju..
uglavnom,unatrag dvije godine glava me toliko zna boljeti da ne mogu apsolutno nista nego samo lezati i cekati da prode..ne mogu nista raditi s adrianom,niti jesti,apsolutno nista samo izdrzavati i cekati da lijek pocne djelovati a on nikad ne pocne djelovati pa onda zavrsim na hitnoj,daju mi injekciju pa mi bude bolje..isla sam jednom i na ct na hitnoj ali sve je bilo ok..neurolog mi je promijenio nekoliko tableta..imigran i jos neke ne sjecam se vise..neke sto se tope u ustima,ili su to imigran? kako god,niti jedne nisu pomagale iako sam ih pila onako kako je pisalo,kad glavobolja pocne..sad mi je pocelo zujati u glavi i zuji mi vec danima..vise ne znam da li da to pripisem stresu ili losem vremenu ali stanje se ne poboljsava..isla sam i otorincu i oftalmologu..otorinac veli da je sve ok ,jer sam i nos operirala prije dvije godine..imala sam polip u sinusu..on se cak cudio kako to da me nikad glava nije boljela s obzirom na velicinu polipa..ali nije..od oftalmologa sam dobila naocale,nosim ih kad citam ili gledam telku,inace ne..imam astigmatizam i -0.75..
ja ne znam sto mi je ali zuji mi neprestano..ne u usima,nego u glavi..imam i nizak tlak,da li je od toga? :dunno da,mislim da ni ne pijem dovoljno vode..
savjetujte mi kome da se javim..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: neurolog za odrasle

PostPostao/la filipovamama » 17 lis 2010, 14:28

Moji tata i sestra su zbog glavobolja išli u Vinogradsku kod dr. Vide Demarin. I bili su jako zadovoljni. E sad, bilo je to prije par godina, pa ne znam jel ona još uvijek radi :dunno
Filip - 16.01.1996.

Onkraj born on 23 November 2008 at 14:20 in Zagreb
filipovamama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 17 lis 2010, 15:43

da..sad sam nasla da dr.demarin jos radi..predstojnica je klinike za neurologiju..
u vinogradskoj je referentni centar za glavobolje..probat cu onda tamo..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 17 lis 2010, 16:28

da, ona je dobra :up A ima i privatnu kliniku u mom susjedstvu.
mm se riješio glavobolja uz pomoć homeopata dr Šimetina :klanja
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 20 lis 2010, 21:30

upravo se vratih sa rebra..bijah na hitnoj..nikad u zivotu nisam bila tako brzo gotova sa pregledom na hitnoj..stvarno sam iznenadena.mislim da je sve trajalo manje od sata (od kad sam dosla do kad sam izasla van)..
ugl izgleda da mi je sve to od stresa..premda ja sumnjam da je to od toga..vele da si zemem normabel..ali i da obavim jos neke pretrage..stitnjace,vratne kraljesnice,eeg i tako..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.