Sreca najveca je napisao/la:ja sam bas maloprije gledala slike iz rodilista i sjetila se onog mirisa novorodjenceta kad ti ga donesu prvi put u sobu![]()
![]()
![]()
ajme, da mi je to sad opet osjetiti.
joj, meni je isto taj miris poseban

Sada je: 17 tra 2026, 05:49.
Moderator/ica: Hajdi
Sreca najveca je napisao/la:ja sam bas maloprije gledala slike iz rodilista i sjetila se onog mirisa novorodjenceta kad ti ga donesu prvi put u sobu![]()
![]()
![]()
ajme, da mi je to sad opet osjetiti.

da sam maximalno jos 2 mjeseca posvecena samo mojoj k., mojoj prvoj...i da uskoro vise nece biti isto...niti njoj, niti nama svima...bas me hvata neki cudan osjecaj...samo ju grlim i ljubim...i mazim...i...sve...

nevenera je napisao/la:znam da vam je teško, i da ponekad pucate po šavovima
nevenera je napisao/la:sjetite se, brzo prođe. prebrzo.
nevenera je napisao/la: a ja mu još tepam "gdje je moja beba".
, pa se ljuti kad mu to kažem, jer on je veliki dečko.
kad se samo sjetim da sam tada jedva čekala da to sve prođe... 
Masha je napisao/la:a ja bi da samo na tren opet držim onu malu bebicu, nespavalicu, cicoljupca, što me iscrpljivao
do besvijestikad se samo sjetim da sam tada jedva čekala da to sve prođe...

Gdje je? Spava? Kaj si je on pomislio? Mama nema vremena za mene? Otišla sam do njegovog kreveta, grlila ga i plakala.....tog trena sama sebi obečala da više NIKAD neće nikakva prašina, veš, kuhanje, posao, ribanje ili ne znam kaj stati između nas! I držim se toga i dalje! O da, bilo je neispeglanog veša, zagorenog ručka, fleka po podu i još koječega, ali onaj oduševljeni pogled pun iskrene ljubavi i sreće koji te navečer gleda dok oduševljeno prepričava kako mu je bilo super dok smo se igrali, glupirali, pjevali, plesali ili što god.....daleko neprocjenjiv!

ali nakon nekog vremena sigurno)
no jednom hoće (bar se svi tako nadamo
)
već sad mi se neda baš ljubit puno..ufff

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.