VIPmama je napisao/la:gorenje koje osim dobrog i ažurnog servisa se nema čime ponositi
Meni su jedan jedini put došli u kuću i nikad više. totalno sam bila nezadovoljna
u međuvremenu mi je gorenje ostao samo štednjak, koji je ok, osim što je u prvoj godini pukao poklopac od one male male žaruljice koje svijetli za pećnicu. Katastrofa.
KUPILA BIH OPET:
Pet plus za LG perilicu od 7 kg, garancija na motor 10 god, važe veš po potrebi uzima vodu, programiranje joj je full jednostavno. Ne šeta i nije glasna u odnosu na dosadašnje. Jest malo više koštala, ali vrijedi svaku kunu.
Sušilica elektrolux - ok
Meljačica tzv. "jaje" jednostavna, malena, oštra i brza i to neka no name za 100 kn
NE BIH VIŠE NIKAD KUPILA:
Elektrolux usisavač koji sam uzela nakon mondo modela, koji je bio odličan, za razliku od ovog koji je bučan i ima nepraktične gumbe.
Ručni mali usisavač za stol, nepraktičan, brzo se isprazni (puni se na stalku na struju)
Vip mama, kako danas stvari stoje s tvojom perilicom LG. Još si uvijek zadovoljna s njom? Ja se baš spremam na kupnju perilice. Prodavač nas je na neki način nagovarao za LG i rekao da povratnih informacija i nema nekih loših o toj mašini, kao kratko je na tržištu bla bla. Ne bih htjela nasjesti na foru.
Ajd pliz napiši jel bučna i jel dobro pere i tako neke info o toj mašini. Hvala unaprijed.

Kad centrifugira, da, inače, ne znam, prosječno

).