Sada je: 14 kol 2026, 00:28.
Moderator/ica: nadicab
martina mama je napisao/la:Nama su i do sada na Centru za soc skrb trazili potvrdu o muzevim primanjima sve dok on nije odbio dostaviti podatke pozivajuci se na tajnost. Kasnije su uvazavali samo usmenu inf o rasponu primanja. Tipa vece ili manje od deset tisuca kn. Zaista je taj podatak nepotreban, a zadire u privatnost.

a nažalost, moja udruga se ne obaviještava o nekim prijedlozima - naime, mi nismo državna udruga nego udruga roditelja, mi smo oni koji se bune nadicab je napisao/la:te nove promjene čuvaju kao zmija nogea nažalost, moja udruga se ne obaviještava o nekim prijedlozima - naime, mi nismo državna udruga nego udruga roditelja, mi smo oni koji se bune

IRENA je napisao/la:"nakošena" rečenica je bosancerova a ja je istakla jer je pogodio u sridu baš našu trenutnu situaciju.
Bosancero - ako imaš neki draft prijedloga novog zakona o soc.skrbi ajd stavi...

nadicab je napisao/la:ah, novi zakon o soc. skrbi ipak imam i ja, ali nemam o Zakonu o radu.
Irena, šaljem ti mailom

lulamae je napisao/la:to da ju soc.radnica nije uputila u njezina prava nije nikakvo cudo...zastrasujuce i tuzno je, ali cudno nije jer ja jos ne znam nekog kome je soc.radnik pomogao u ostvarivanju prava i to samoinicijativno..a to je prezalosno..uvijek moramo sami saznati sto nam pripada pa onda to traziti i jos se k tome i svadati da bi to ostvarili..i moramo jako dobro znati gdje to u zakonu pise..
Hvala Bogu da u sustavu ipak postoje i takvi ljudi, samo je šteta što ih je premalo. 

Hocu i ja jednu takvu.Mammamia je napisao/la:lulamae je napisao/la:to da ju soc.radnica nije uputila u njezina prava nije nikakvo cudo...zastrasujuce i tuzno je, ali cudno nije jer ja jos ne znam nekog kome je soc.radnik pomogao u ostvarivanju prava i to samoinicijativno..a to je prezalosno..uvijek moramo sami saznati sto nam pripada pa onda to traziti i jos se k tome i svadati da bi to ostvarili..i moramo jako dobro znati gdje to u zakonu pise..
Na žalčost, uglavnom je tako. Ja sam valjda jedina sretnica da nas je dopala soc. radnica koja samoinicijativno pomaže i kad ne tražim.Hvala Bogu da u sustavu ipak postoje i takvi ljudi, samo je šteta što ih je premalo.

joj vec mi je muka od ove nase drzave..stvarno mije vec zlo u zelucu od svega slicnoga..stalno se ponavlja jedno te isto...
nadicab je napisao/la:http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/08/27/0519006.html
a zašto ovoj majci nije rečeno da se prijavi kao njegovateljica na što ima pravo?
I opet je zakazao CZSS

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.