olja je napisao/la:priznajem da su mi oni muffini baš natjerali vodu na usta
kod nas uvijek mafina k'o u prici, to mi najlakse i najbrze napraviti

Sada je: 24 lip 2026, 12:59.

olja je napisao/la:priznajem da su mi oni muffini baš natjerali vodu na usta

. Ovo je obojani piping gel.

. Sva sreća pa je mm probao šlag i sastrugao ga skroz prije nego smo tortu završili i završio ukrašavanje torte ispočetka. Naravno, bez Spiderman plave.

, ali volje imam 

. U svakom slucaju, ocito da pigmentacija boje koju imas nije dobra i moras naci neku koja ima dobru pigmentaciju. Nekoliko puta sam stavljala link na jednu englesku stranicu otkud ja kupujem boje i presavrsene su mi. Izgleda kao da ih reklamiram pa mi je glupo ponavljati. Oni imaju recimo sugarflair boje koje su odlicne. Ne rade niti one tockice po ticinu koje su tako ceste kod losih boja. A imaju i extra strong red, green i black koje su se meni pokazale jako ucinkovitima. Cak je tesko dobiti rozu ili sivu jer treba paziti da se stavi jaaaako malo.nina i nika je napisao/la:kupi boju od drugog proizvodjaca.![]()
jednom kad otkrijes koje su ti dobre boje, onda ih se drzis k'o pijan plota. U svakom slucaju, ocito da pigmentacija boje koju imas nije dobra i moras naci neku koja ima dobru pigmentaciju. Nekoliko puta sam stavljala link na jednu englesku stranicu otkud ja kupujem boje i presavrsene su mi. Izgleda kao da ih reklamiram pa mi je glupo ponavljati. Oni imaju recimo sugarflair boje koje su odlicne. Ne rade niti one tockice po ticinu koje su tako ceste kod losih boja. A imaju i extra strong red, green i black koje su se meni pokazale jako ucinkovitima. Cak je tesko dobiti rozu ili sivu jer treba paziti da se stavi jaaaako malo.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.