mama njonji je napisao/la:jel netko gledao Alfu i Omegu (animirani) u Cinestaru?
mi
meni je fora, mada mene muči gledanje 3d
romantičan, nije tipičan crtić
Sada je: 10 kol 2026, 14:51.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
mama njonji je napisao/la:jel netko gledao Alfu i Omegu (animirani) u Cinestaru?
Krumpirić je napisao/la:mama njonji je napisao/la:jel netko gledao Alfu i Omegu (animirani) u Cinestaru?
mi
meni je fora, mada mene muči gledanje 3d![]()
romantičan, nije tipičan crtić

piko je napisao/la:Jučer smo odgledali ''Vještica Hillary ide u operu'' u HNK. Predstava je odlična!! Moji klinci su bili oduševljeni. Preporučam svima.

Sanika je napisao/la:Jel gledao netko Pčelicu Maju u Žaru ptica?

) ali kako smo još od nekih davnopogledanih Padobranaca imali doma CD sa songovima, i jedno ih vrijeme pjevušili u autu, pjesme su nam "sjele" pa se pjevalo uz njih
. Roda i lisac mi je npr. (ali meni, za L. nisam sigurna) bolja tamo.
Padobranci su mi za nekoliko klasa bolji.
a za ostalo piše da je rasprodano
malo mi je to čudno, pratila sam skoro svaki dan zadnjih par dana, nije još uopće bilo rasporeda, a sad sve rasprodano 

lastavica je napisao/la:Mi danas bili na Aladinu u Velikoj Gorici. Predstava se svidjela i malima i velikima. Kostimi i scenografija su odlični. Jedino je malo preglasna.
I oduševljeni smo parkom iza kazališta. Oooogroman park, ima baru, ima vodoskoke, ima igralište, ima brdašca, ima malu pozornicu, ima ... Da li će se ikada više graditi na taj način ili smo osuđeni na urbane vile

IINA je napisao/la:Meni je Alfa i Omega strahovito dosadan film,
nikad kraja, likovi bezveze nacrtani, a još lošje
sinkronizirani. Ako tu dodam i 3D projekciju, od
koje mi se vrti i boli me glava, mogu reći-bačeni nofci.
Cure su rekle da je dobar, ali nisu o njemu pričale, nisu
ga repproducirale doma, niti tražile da im kupim cd, tak
da zaključujem da je i njima bio tak, bljutav.
.
Diamanda je napisao/la:Ja sam iz Gorice,hvala ti na pohvali parkica(zbilja je lijep)...ako ces jos koji puta navracati obavezno pogledaj Crtancicu s Ivankom Mazurkijevic(iz Stamperda) u glavnoj ulozi...(za sada nisam nigdje vidjela da igra osim kod nas u Gorici)...predobra je.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.