1. premjestiti njega u drugu sobu
2. zatući ga?
Sada je: 29 kol 2026, 20:15.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

badada je napisao/la::roll di me nađe
- ja sam u pripravnosti da ga mlatnem nogom, ali ni to ne upali uvijek ni na dulje. A ovo da hrkanje dolazi s kilama je u njegovom slučaju istina, prije nikad nije bilo hrkanja, a sad sve gore i gore, ko i kile. Kad sam mu rekla samo se nasmijal.
i onda valjda rašire nosnice pa osoba ne hrče

.
na podnosljivu razinu

ili ga prokini nogom,neće ni osjetiti

.Malo on,malo dijete i ja sam danima kao nadrogirana.Baš sam mislila otvoriti sličnu temu.Moj hrče i potrbuške
!

zdrmam, prestane hrkati na kratko, ali ako to trebam raditi pola noći, jednostavno se ja razbudim. I shvatila sam da me njegovo hrkanje budi po noći i da nisam ujutro naspavana (bio je nedavno na službenom putu).
jedan mali mis je napisao/la: I jedino rjesenje je bilo da ga expediram u drugu sobu, al mi ga zao jer tamo nije bas neki krevet.
. Mozda su cigare uzrok, jer ih ne pusi nego jede
... adea je napisao/la:kakav zvuk koji prekida hrkanje?
.
natuknica : spavamo ko bebe !!!!!!!!

zato se ja i ne mogu preseliti u boravak jer tamo ona spava i pili
, katastrofa - to zvuči zastrašujuće i jedino rješenje za sada su nam dvije sobe , ja sam išla čak i u vrapče na neko ispitivanje prije dvije godine kad se dobije neki aparat sa kojim se spava da izmjeri to hrkanje ali nikada sa tim nalazom nisam ponovo otišla otorincu da vidim što bi se dalje trebalo napraviti, jednostavno za sebe nemam vremena a mm spava kao beba, moram se primaknuti da vidim da li je uopće živ 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.