Totalno drugačiji karakter boli. Volila bi čuti iskustva drugih žena koje su to doživile slično ko ja. 
Sada je: 27 srp 2026, 12:45.
Moderator/ica: Diami
Totalno drugačiji karakter boli. Volila bi čuti iskustva drugih žena koje su to doživile slično ko ja. 

i ja sam sebi željela takav porod 

Ali tada sam bila sva nafurana u smislu "naravno da ja to mogu, samo prirodno, nista epiduralna..." Koja greska...a ljudi su mi lijepo nudili da me rijese muka jedno 5-6 puta

anlan je napisao/la:nisam vrištala na porodu.
zapravo prvo malo jesam negodovala, onda mi je doktor rekao da ne gubim snagu bez veze, pa sam ga poslušala. i bio je u pravu.

thalia je napisao/la:na prvom sam preklinjala da me ubiju.
dobro, ako neće mene, onda nek krknu muža

problem je bio sto mi je pukao vodenjak a ja sam prakticki bila potpuno zatvorena. sve skupa 12h porod, 10 sati izuzetno jakih trudova tako da mi nisu niti pokusavali dati drip, a epiduralnu nisu ni nudili. svi kazu da se brzo zaboravi, ja jos nisam. 

Sam porod, cakum pakum, totalno disciplinirano i štreberski. Al su svi navijali pa je bilo deračine i bez mene 

Mislim sad mi je to smijesno ali tada sam bila smrtno ozbiljna

), ali muž me utješio da su sve vrištale (to jutro nas je 7 rodilo), a uostalom ni porod nije dugo trajao, u boksu sam bila od 6:30 do 7:45.
mrs. eastwood je napisao/la:sigurno da je gubitak snage... pitanje je imaš li je dovoljno da je potrošiš na vrištanje.
ja sam morala vrištati, jednostavno mi drugo nije dolazilo... a nisam ni vježbala doma to disanje
.a sta oni vise: ne skrici, ja sve jace. jednostavno mi je tako doslo sta kaze eastwood. jos kako sam tiskala noge mi se ukocile, nisam imala pojma ko je vlasnik mojih nogu i opcenito donjeg dijela tijela.

Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju.