Sada je: 26 kol 2026, 13:32.

Krumpirić je napisao/la:Dobar zubar dobro predstavljen njima nije nikakav problem. Problem je kad prvi put pošteno zaboli, a ako je zubar nježan i zubi zdravi...prije toga im fobiju stvorimo mi.
zato, odvedi ga bez straha
btw, radilo se samo o pregledu i pljuckanju u čašicu da mu se analizira slina. i čini mi se da ćemo ipak probat s drugim zubarom...
zeezee je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:Dobar zubar dobro predstavljen njima nije nikakav problem. Problem je kad prvi put pošteno zaboli, a ako je zubar nježan i zubi zdravi...prije toga im fobiju stvorimo mi.
zato, odvedi ga bez straha
moram na ovo reagirati: nikako nisam stvarala fobiju kod svog djeteta, nikad nitko nije spomenuo riječi 'strah, bojati se, bol'...u kontekstu posjeta zubaru, zube pere od kad je prvog dobio bez problema i s veseljem, zna iz crtića i sa sličica kako izgleda ordinacija i da mama i tata tamo idu...i zubar mu je bio itekakav problem, kao što mu je svaka vrsta doktora (mi čak nismo za zubaricu nikad ni rekli 'doktor', sam ju je prokužio). ne želim nikog obeshrabrivati, ali puno ovisi i o samom djetetu. ja znam da sam učinila sve da straha ne bude, ali naprosto ne idebtw, radilo se samo o pregledu i pljuckanju u čašicu da mu se analizira slina. i čini mi se da ćemo ipak probat s drugim zubarom...
, ali ja sam samo mislila na to da nema smisla unaprijed stvorit paniku od zubara kao što valjda ne stvaramo unaprijed stah od pedijatra. 
orlandoirena je napisao/la:Da li ja njega trebam prijavit kod nekog zubara prije toga???..........................ili mogu sam nazvat gundulicevu i narucit se ???

(bila kiša pa je MM vodio samo stariju koja je trebala dobiti "zvjezdicu")

(zar jos negdje stavljaju druge?!)

, a možda vama niti neće ništa radit 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.