Dolazimo u A. vlakom a odlazimo avionom pa bi naravno bilo dobro da bude negdje u blizini tj dobro prometno povezan s tim točkama.
Ako imate šta konkretno bilježim se sa štovanjem.
Može i odmah neki must see tip osim onih uobičajenih naravno.
Sada je: 07 kol 2026, 21:54.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

a nekako mi pogresno izgovaramo van gog
, Rembrandt muzej ili muzej suvremene umjetnosti (iako su sve ulaznice jako skuuupe), pa zoo, pa Ajaxov stadion, obavezno odi u neki nocni provod, o mjestu gdje se radi Heineken pivo da ne pricam, provozati se kanalima...(fora je ici po jakoj zimi jer se kanali znaju zalediti pa se ljudi klizu).
, mm zna poluditi na to
)

, zovu ga mali Amsterdam. azodakle, to je nesto preslatko...)

na jos jednu znamenitost Amsterdama koju svakako treba posjetiti, no, ne znam jel korektno ovdje je javno predloziti pa neka ostane ovako samo izmedju redova
.

.Imge je napisao/la:pinky, ma mene su ciljano vodili bas tamo gdje treba ici - i sto se tice znamenitosti i sto se tice pravog uvida u grad, ma sve, sve ...
drugacije je kad te kroz grad vodi netko tko tamo zivi godinama, a ne kad ides uobicajenom turistickom rutom ili napamet.
a sto se tice kose - boja je kao boja moje tete u avataru. i nevjerojatno da, iako je amsterdam multikuluran i multinacionalan grad - tamo smo uvijek susretali bas puno crvenokosih teta. rekao je mm da ce me tamo izgubiti u masi

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.