nemajka nije pohvalila svoje dijete koje iz diktata dobiva petice
imali smo krizu i mislim da smo ju prebrodili uz pojačano vježbanje. jučer ju prof ishvalila, svirale su duet.
idemo dalje

Sada je: 25 lip 2026, 04:35.
Moderator/ica: medo14

), uglavnom morala ja naučiti da mu dokažem suprotno i olakšam ... - zna već skoro sve , samo se ponekad malo smota
.An - ista stvar meni s curkom- ima savršen ritam i dobar sluh, ali neće tj. hoće ali na bubnjeve
, ali 2 puta tjedno lupa po pola sata, i zadovoljan je jako, a ja sam se malo iznenadila kad sam vidjela kako je to tesko (meni tako izgleda).
Mala Bornica je napisao/la:An - ista stvar meni s curkom- ima savršen ritam i dobar sluh, ali neće tj. hoće ali na bubnjeve
kris, jesi uslisila kceri zelju?
moj sin bubnja, nije u glazbenoj skoli, toga kod nas nema, ali 2 puta tjedno lupa po pola sata, i zadovoljan je jako, a ja sam se malo iznenadila kad sam vidjela kako je to tesko (meni tako izgleda).

), a curka je na baletu 2*tjedno i to joj je za sad dosta obaveza ... bidjet ćemo za bubanj kasnije 

(baš lijepo zvuči )
mislila sam da od flaute nema dugo dugo nikakvih rezultata i da visoko zvuci flauta, ali ovo je odlicno
toliko ugodno i dobro da nam je bacilo opet bubu u uho 

)
) desetak minuta.

An je napisao/la:Kris tocno se sjecam kakve sam imala racunice u dobi tvog sina - sviranje = pola sata. Od toga - violina se vadi jedno 7 min (svaki se puta gudalo detaljno kalafonira, zice provjeravaju, trazi prava nategnutost strune...), pa se malko posvira (ako se zabunim - to je zato sto prof. od mene trazi da izvedem tu predvježbu )
Zatim mi se prikaka. To traje (svaki, ali svaki put ) desetak minuta.
Ostane jos par minutica koje s lakocom odradim.

An je napisao/la:Lasto - ne mozete posuditi u skoli?

vidim doma kako je teško kad dijete nema volje
Na općinskoj priredbi je svirala u Orffovom orkestru. http://www.youtube.com/watch?v=eTvUPLzGmZA
, možda ipak ostanemo na iznajmljivanju.lastavica je napisao/la:hvala cure, možda ipak ostanemo na iznajmljivanju.
Hajdi, ovaj vaš način kupovine zvuči jako dobro

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.