jučer djeca-zob s jabukom i bananom ja i mm-zob s lješnjacima, bajamama i čokoladom za kuhanje danas djeca-prosene pahuljice s jogurtom ja i mm-mješane žitarice opet s čoksom za kuhanje, lješnjacima, bajamima. Samo ovaj put sa zobenim mlijekom (ala dinamike )
Zemlja je smrtnim sjemenom posijana Ali smrt nije kraj Jer smrti zapravo i nema I nema kraja Smrću je samo obasjana Staza uspona od gnijezda do zvijezda. Mak Dizdar
Buter štangicu i bijelu kavu i sad još malo ću graham pecivo i sirni namaz. Cure su doma i vjerojatno će ko većinu jutra bijelu kavu ,tamni kruh i maslac.
Čak svi četvero doručkovali doma Prepečeni raženi kruh ,znači topli, mmmmm sa domaćom pilećom jetrenom paštetom ,jučer navečer sam radila ,uz to paški sir, zatim curke su jele i maslac, pili bijelu kavu, curke kakao.
kojom domacom pastetom. Ako je tuna, to ne priznajem Danas uštipke s vrhnjem i sirom jucer sam pekla domaci kruh sa sunkom i sirom pa smo to jeli Eh kad bi svaki dan takav dorucak bio
Tople sendviče i bijelu kavu. Marta samo prepečeni kruh s mrvom sira, ona ne voli šunku
Ja radila jetrenu paštetu pileću na ulju se izdinstaju jetrica i srčeka ,posebno se prodinsta nasjeckani luk i mrkva na maslacu ,onda se sve to sjedini i zmiksa štapnim mikserom u dodatak soli ,papra ,maslaca mrvicu majoneze i kap dvije kečapa. i dobro ohladi ,meni je danas još bolja.