Sada je: 08 kol 2026, 00:57.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

odzračnu ili odvodnu?

Liv Tyler je napisao/la:Odzračna ti ima spremnik za vodu, a odvodnoj triba odvod ko za makinu.
Ja iman odzračnu jer mi je bija uvjet da ne moran bušiti zid i raditi još jedan odvod, a nikad mi nije poplavilo jer kad se spremnik i napuni sušilica stane i čeka da ga isprazniš pa opet suši dalje. Samo mi se par puta napunilo do kraja, više ne ni ne sičan što san toliko vlažno sušila.
Ali uglavnom, zadovoljna sam.

Mrđi je napisao/la:odzracna je kondenzacijska?Luantaro je napisao/la:da

beammama je napisao/la:Samo nemoj Boshovu, ja ju imam, kuma od klinaca i kuma od nećaka i sve tri smo totalno nezadovoljne.
, ja i ovako imam ogromne rate.

giami je napisao/la:meni je žao što ih nemam odvojeno, kupila sam 2u1 prije 10 god i sad mogu čekat jedino da rikne, a mašina radi ko da je nova.
Naime ako vadiš vruć veš iz sušilice samo ga složiš, nema peglanja, a to je neprocjenjivo

pulse je napisao/la:giami je napisao/la:meni je žao što ih nemam odvojeno, kupila sam 2u1 prije 10 god i sad mogu čekat jedino da rikne, a mašina radi ko da je nova.
Zar je baš toliki promašaj?
I ja se spremam da kupim 2u1 jer nemam mjesta za 2 odvojene.

giami je napisao/la:meni je žao što ih nemam odvojeno, kupila sam 2u1 prije 10 god i sad mogu čekat jedino da rikne, a mašina radi ko da je nova.

sanjas36 je napisao/la:ja imam electrolux već 4 godine i prezadovoljna sam (kucam o drvo!:-))
gužva veš, nikad ne osuši do kraja onoliko koliko piše da može po kg 

beammama je napisao/la:giami je napisao/la:meni je žao što ih nemam odvojeno, kupila sam 2u1 prije 10 god i sad mogu čekat jedino da rikne, a mašina radi ko da je nova.
giami koju? Deset godina![]()

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.