palunkica je napisao/la:Nutella je u Mulleru 19,99 A bolja je nego ona za 23 u Intersparu ili Mercatoru
za infoSada je: 09 kol 2026, 11:13.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
palunkica je napisao/la:Nutella je u Mulleru 19,99 A bolja je nego ona za 23 u Intersparu ili Mercatoru
za info
MMI je napisao/la:15 i nešto sitno
anlan je napisao/la:olala je napisao/la:probat ću i ove stvari što ste navele, posebno nutellu![]()
zanima me i polica zdrave prehrane, nisam još sve stigla pregledati, ima li nešto što preporučujete?
imaš griz od pira, njihov pire od rajčice je jeftiniji od dm-ovog, sitne zobene pahuljice.

olala je napisao/la: mislila sam na neke kašice u prašku ili na neke mješavine...npr. u dmu ima prosenih pahuljica i tako to...

? ni blizu
puno ti hvala na objašnjenju

gold dust je napisao/la:palunkica je napisao/la:Nutella je u Mulleru 19,99 A bolja je nego ona za 23 u Intersparu ili Mercatoru
imala sam doma istovremeno tu nutellu iz mullera i onu iz lokalnog supermarketa. ne mogu tvrditi ništa o kvaliteti sastojaka, ali po okusu nisam primijetila baš nikakvu razliku

mrava je napisao/la:Ja sam bila jučer u Mulleru, imaju akciju na igračke, ja sam svom sinu kupila super vlakić za pod bor.

fiumanka je napisao/la:Da da ta Nutella je definitivno bolja..... ne da se osjeti razlika nego se i vidi meni po teglici hahahaha, naravno žlica mi je uvijek blizu teglice....
mrava je napisao/la:imaju akciju na igračke
mlada mama19 je napisao/la:Jesu napunili police slatkišima? Zadnji put kad sam bila, bilo sve poluprazno

Liv Tyler je napisao/la:mlada mama19 je napisao/la:Jesu napunili police slatkišima? Zadnji put kad sam bila, bilo sve poluprazno
A ne znam gdje si pa da ti odgovorim?
i kupila

mrava je napisao/la: hrpa studenata slaže u rukavicama sve

olala je napisao/la:a nekako sam u zadnje vrijeme više bila od lino lade
dazd je napisao/la:U Zd mulleru nisam vijela Ariel , samo Persil

Liv Tyler je napisao/la:olala je napisao/la:a nekako sam u zadnje vrijeme više bila od lino lade
Meni je onaj namaz Čokolino lješnjak ala nutella zakon. Čak bolji od ove naše nutelle.

olala je napisao/la:uh, ja više volim ono bijelo, ne nadmašuje mi nutellu

možda slučajnost 

Mater je napisao/la: svaki dan dođe 3 šlepera robe, kupuje se ko ludo

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.