Više nemamo pojma što raditi. Dr nam kaže da to potječe od krajnika koji su mu jako natečeni i spojeni. S obzirom da je takva situacija od rođenja, odlučili smo potražiti pomoć u altrnativnoj medicini. Obratili smo se ženi koja ima iskustva u akupresuri, te liječi isključivo krajnike i sinuse. Prošlo je mjesec dana od posjeta toj gospođi i na ORL su mi rekla da su krajnici natečeni vrlo malo i da je svaki na svom mjestu 

Više sam luda od svega... Na orl smo svake srijede doslovno!! Stalno kontrole!! Ugl, najvjerojatnije će nam zarezati bubnjić da iscuri sekret jer zbog toga ne čuje najbolje. On normalno čuje i priča, ali vjerojatno je ipak malo slabiji sluh. Nije mi vrag dao mira, pa sam ga odvela kod pedijatra koji se spominje gore pod " ako hoćete pitati ped.".. on mi je rekao da ubuduće kad mi moja dr. da atb da ga bacim u smeće, radio timpanogram koji je ravan skroz.. ugl, dao nam eferdin 3 puta po 3 kapljice kroz 5 dana, otosol kapi za bolove i da kroz 3 tjedna ujutro špricamo nasonex.. Kaže da sam pretjeranim korištenjem fiziološke ( na savjet otorinca ) djetetu uništila i zadebljala sluznicu u nosu
da ju bacim u smeće i kroz 2-3 tj bi trebalo biti bolje od nasonexa.. e sad- u uputstvima nasonexa piše: OD 6- -TE GODINE, a i prijateljica pedijatrica mi je rekla NE nasonex. Svojoj dr. nisam ni spomenila da sam ga vodila kod drugom. Od sinoć opet boli uho. Više ne znam koga da slušam.. Mislite da je u redu da mu više nedajem atb. već samo otosol za bolove, a ako potraje više od 2 dana , znači da nije virusna upala, pa da tek onda vodim kod pedijatra?? Ajme, izludit ću.. e da, i svi troje se slažu- 3. krajnik van ...