Sada je: 30 kol 2026, 18:19.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

dakle od sto postova nitko nije bio
meni su ruke kriticne... vakumaska kavitacija se tu ne moze primjeniti jer su ruke pretanke da bi vakuum radio. pa sam bila na obicnoj kavitaciji i nije bilo ama bas nikakvog efekta. upozorila me teta u kozmeckom da ne ocekujem cuda, jer da na rukama ima premalo masnoce... ispada da kavitacija radi samo ako imas bas puno puno toga za maknuti, a kad nesto zelis malo srediti ne ide.

)) ...idem još 3 puta.... 7 kavitacija i jedna elektrosimulacija me do sada stajalo 3500 kn......ultrazvuk i kavitacija i još nešto traje 90 min.....ja zadovoljna
) ... pre zadovoljna
)
... pozzz iz Šibenika

zmajic je napisao/la:Kavitacija mi nije skinula kile, ali je pomogla da nemam prestrašne hupsere masnih jastuka i celulita tzv jahaće hlače, bila sam na jedno 4/5 kavitacija a između toka na radiofrekvenciju. ni u salonu to zovu peglanje kože, a zapravo se potiče nastanak kolagena na mjestu gdje je nekad bila masnoća kako bi se koža oporavila i učvrstila te što manje izgledala ispuhano i obješeno. Kile sam skinula sama vježbajući i pazeći kaj jedem. I moram priznati da je išlo začuđujuće brzo...

Imam pitanje vezano baš uz vakumsku kavitaciju, pa se nadam da će mi bar netko dati odgovor... Navodno kad ultrazvuk (ultrazvuk su valovi frekvencije iznad 20 kHz) djeluje na tkivo širi se do kosti, i to se kostima prenosi do srednjeg uha, što proizvodi zujanje u ušima... E sad, kod vakumske kavitacije navodno djeluje samo na masno tkivo.. Toliko sam čula različitih priča da me nije toliko strah otići na kavitaciju, koliko sam skeptična... Ugl, da ne duljim, bila sam na kavitaciji (vakumskoj) i nikakvo zujanje nisam osjetila... Jeli nužno osjetiti to zujanje? Svugdje čitam, ako ne osjetite zujanje, aparat ne radi... ? Kozmetičarka je koristila aparat proizvođača Patronus Medical.. I zanima me jeli itko imao iskustva sa salonom Revitalis + u Mihanovićevoj?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.