Vidjela sam slike koje si poslala meni i ove koje si stavila da svi vidimo. Meni to ne izgleda tako grozno. No teško je nešto reći samo na osnovu slike. Ajde probaj snimiti neki filmić kako puže, ili kako se igra . Kad uloviš priliku. Jer na filmu će se puno bolje vidjeti kako to ona uvrće ručicu.
Nemoj se bedirati. Samo vježbaj. Ona ima pincetni hvat, to je super, i napredno za dob. Baci se na to rame, popravljaj puzanje, vježbaj visoke hvatove, i te vježbe koje ti je Saja pokazala. Drugo sve štima, već se počela dizati i na noge. Kada riješiš rame i ruku, neće više biti problema. Nije ni Sanja rekla da je to neka katastrofa, ne vjerujem da se u mj dana stanje toliko pogoršalo, da ona ne bi vidjela da je s tom rukom nešto jako loše.
Igraj se s njom na podu, nemoj ju stalno nosati.I vježbaj kroz igru. On sada sve više može, po malo će slagati kolutove na štap, samoinicijativno slagati stvari u kutiju. Jeleni je u to doba super bila igračka - ja sam ju zvala male stvari. U kutiju od vlažnih maramica sam poslagala razne male stvari, pa je ona to vadila van, pa stavljala unutra, pa smo otvarali i zatvarali poklopac. Nabavi neku igračku koja se povlači na špagu.Daj joj neka lista slikovnicu s debelim kartonskim listovima. Jelena u to doba nije mogla ni sjediti ni puzati, ni biti na ispruženim rukama. Sve smo se to igrali da je ona bila na trbuhu na laktvima, slagala je tako kolutove i kocke. Ti s noemi imaš puno više mogućnosti, naprednija joj je motorika, samo smisli neki zadatak, i popravljaj ruku.