Sada je: 27 kol 2026, 13:00.

Sum na srcu

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Sum na srcu

PostPostao/la samson » 10 pro 2010, 15:34

Zdravo svima ja sam vasa nova clanica i jako sam sretna sto sam vas pronasla ali u isto vrijeme sam jako zabrinuta za svoju djecu.....Naime imam djevojcicu 7 god kojoj je otkriven sum na srcu prije godinu dana i danas sam vodila sina koji ima 2,5 godine i pedijatar mi je rekao da ima i on sum na srcu tako da ni sama ne znam sta .imam u planu i njega odvesti kod doktora kod kojeg sam vodila i cerku i kod nje je otkriveno da je bezopasno i da bi samo trebalo nestati ali kod sina me malo strah jer njemu je tek 2,5 god ima li to ikakve veze ili bi i kod njega moglo biti bezazleno i bezopasno kao i kod djevojcice....Danas nismo mogli kod doktora ne radi a dolazi vikend a meni je svaka minuta godina tako dasam jako zabrinuta i jos vise me strah zato sto mi je to kod oboje djece otkriveno ....Molim ako ima bilo ko kakvu informaciju ili da se nalazi u slicnoj situaciji da mi pise jer svako iskustvo koje podjelimo mislim da ce me malo smiriti .....hvala svima....
samson
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Sum na srcu

PostPostao/la IINA » 10 pro 2010, 16:01

Može isto biti bezazlen, bez obzira na dob.
I nije to tako rijetko.
:hug
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la IINA » 10 pro 2010, 16:07

------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la rusulica » 10 pro 2010, 16:18

L se rodila sa šumom stupnja između 2 i 3.To se vrlo brzo zatvorilo a sad ima još jednu kontrolu iz predostrožnosti. nije ti to ništa strašno.
mene je samo zbunila teta u vrtiću koja tvrdi da L treba imati ograničene športske aktivnosti što me čudi jer mi ni njen kardiolog to nije rekao
Zadnja izmjena: rusulica; 10 pro 2010, 20:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

PostPostao/la IvaV » 10 pro 2010, 20:13

Dobro nam dosli na forum i nadam se da cete ovdje pronaci odgovre na pitanja koja vas more.
Osobno nemam iskustva sa sumom na srcu, ali sigurna sam da ce se ostale cure javiti.
Kako bi dobila sto vise informacija, selim topic na pdf "Bubini sam".
Sretno :mase
Ljubica-Zubica '07.
Sinko Janko '09.
IvaV
Sveta krava

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.