Sada je: 18 tra 2026, 16:50.
Moderator/ica: Diami

Stefanova_mama je napisao/la:Ni ja ne bih. Probili su mi ovojnicu oko kicmene mozdine iglom (ili kako rece anesteziolog tada "nista se ne brinite malo smo promasili"), likvor curka zauvek, za uspomenu imam migrene.

i ista priča...kad sam došla do 4 cm...za 30 min sam rodila..i bila sam presretna zbog prirodnog poroda...

mmar je napisao/la:Treći put sam tražila epiduralnu na samom porodu, malkice su me zaboravili u rađaoni, a bila sam na indukcijskom od početka, tako da me slučajno zatekla anesteziologica kad sam već skoro pala s kreveta
Uglavnom, dala mi je injekciju, jedva me podigla jer su me trudovi već razvaljivali, počela je djelovat već nakon par minuta i šta da kažem, osjećala sam da mi je spasila život u tih zadnjih dvadesetak minuta poroda.
Nisam imala nikakve nuspojave epiduralne, kasnije su me boljela leđa, rekli su da moguće da je od toga, ali je prestalo.

babica me došla probuditi da je beba krenula i da moram tiskati 

čak sam i zaspala uz trudove blizu stotke

... Skroz pozitivno iskustvo s nikakvim posljedicama tipa bolovi u ledjima i sl. I drugi put cu definitivno radjati sa slicnim scenarijem!

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.