Sada je: 13 kol 2026, 06:39.
Moderator/ica: nadicab

A treba mi neko...jednostavno su sve moje cure vec u nekim stabilnijim vezama, a jatako cesto osjetim potrebu dasa nekim podjelim sve ono sto me tisti, sav taj bol koji se skuplja danima...mjesecima, treba mi jednostavno neko ko ce da bude tu...

)

cijeli svijet ti se srusio i sad se moras sama snalaziti kako znas..dobro je u svemu tome da si zavrsila fakultet (ili dva?) pa mas neku sigurnost..ne znam da lii radis? ja sam zatrudnila na fakultetu pa mi je bilo puno teze zavrsiti faks i8jos uvijek nemam posao..
i on je prihvatio i mene i moje dijete s pp premda ga vlasiti otac nije prihvatio i niti danas ne komuncira s njim..to je nesto prekrasno...ali zaista postoje takvi ljudi,nemoj gubiti nadu..ja sam otpocetka znala da zelim i da budem nasla novu ljubav,premda sam prosla veliko razocaranje, i da ce taj netko morati prihvatiti i moje dijete inace od toga svega nista jer ja ne ostavljam svoje dijete..mi smo u kompletu..nasla sam perkrasnog covjeka,slobodnog,bez djece,mladeg od sebe..nevjerojatno da netko od nekih 25 god moze biti toliko zreo i da nas je prihvatio oboje,mogao je cisto lako naci slobodnu curu,bez djece,sa poslom,bez obaveza,ali nije...mi smo mu toliko prirasli srcu da nije bilo vazno sto sam ja rastavljena,sto imam dijete od dvije -tri godine s pp,sto jos uvijek studiram,nemam posao,nemam stan..neko vrijeme smo hodali,onda smo poceli zivjeti skupa,ove godine smo se vjencali,ja sam zavrsila studij,nesto si cak i dogradujemo kod njega doma,ima prekrasne roditelje,adrian ce sljedece godine u skolu,puno je napredovao od kad smo svi troje skupa,puno samopouzdaniji,pricljiviji,sretniji...
i zelim jos djece i znam da ce sve biti u redu jer tako vjerujem..

Kako si se iskombinovala sa roditeljima, koliko su ti oni pomagali?Meni su stvarno uvijek na raspolaganju, ali mi nekako vec dosadilo da ih smaram, nije to njima problem, ali mi nekako zao da stalno imaju obavezu da mi uskoce kad nesto treba...Sad smo u fazi trazenja stancica, mada su kod nas cijene uzaaasneeee, a ja imam posao na odredjeno, tako da mi nista nije sigurno, i to mi je dodatni stres...

No nisu svi takvi i dalje vjeruj u ljubav i doći će onaj pravi.Neka ti tvoja curica bude snaga.Ona je zato tu 

, kad dodjem ovdje i vi me razveselite

fancy je napisao/la:Jooooj, meni dan nikakav, neto nam bas ledenooo, brrrrrr zadnjih dana, i jos me teske brige more, kad dodjem ovdje i vi me razveselite
![]()
Mi se polako uhodale već, mada nas povremeno drma depresijica, ali se brzo isceprkamo, i opet uzivamo...

ali sam imala to neko vrijeme samo za sebe...

)
MM ga je gledao u cudu jer mu to jos nije palo na pamet (iako sam citala da se raspadnu 70% brakova kada dobe dijete s PP)
a bome nisu moja sestra i brat krhki cvijetici pa sam se smijala. ja sam kroz djetinstvo uvijek bila najdrskija, a valjda zna on da u zivotu moras ponekad znati i biti drzak da se izboris za svoje.

Rekli smo da nećemo plakati zbog nikoga,glavicu gore život je pred tobom.
Ako ti treba bilo što za bebicu ima od moje princeze sve što poželiš.Nemoj se stiditi reći jer ovaj forum ti je jedna ogromna obitelj. 

Vi, mame koje ste same...Kako ste se organizovale kad ste trebale da pocnete daradite? Tj. ko vam je cuvao dijete?... a nesto mi zao sa manje od godinu dana je u vrtic...Pogotovo sto su DS djecica dosta osjetljiija...

Bas mi je drago, jer mi je to jedino rjesenje, nema sanse da se uspijem sa tetom iskombinovati, ionako smo knap svaki mjesec

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.