Sada je: 17 tra 2026, 19:20.

Kako smo MI provele dan

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Kako smo MI provele dan

PostPostao/la fancy » 18 pro 2010, 21:30

Drage moje mamice...Skoro sam pocela da piskaram na ovom vasem (tj. nasem) forumu, i moram da vam kazem da mi je puuunooo pomoglo to sto citam i vase price, i nadjem hrpu savjeta, i svasta nesto....Iz depresije cupate samo tako, divne ste stvarno... :kisichagic
E, sad...nesto mi se cini da svaka od nas samo pise o svom djetetu (tj. djeci), da nekako sebe stavimo u drugi plan...Ne znam kako vi, ali ja pisem samo na ovom foumu, i onda se izduvam i izjadam, pa na kraju skontam kako ima hrpa stvari koje bih htjela da kazem, a nisu mi najprikladnije za vec postojece teme. Kuckajuci sa vama, sojecam vas sebi bliskim zenama, koje prolaze iste stvari, koje muce isti strahovi, i koje se, kao i ja svaki dan bore sa nekim svojim vjetrenjacama...
Zato zelim da malo piskaramo o sebi (naravno, ako ste za) :srca
Kako ste provele dan, jeste li uradile nesto za sebe, ukrale malo vremena da koknete na kafu sa prijateljicom, frizeru, ili se jednostavno opustile uz TV? Koju seriju pratite? :kavica Sta radite, cime se bavite? Spavate li? (Ja neeee, danima)
I tako to...Sve sto vam prolazi kroz glavu, i sto obicno dijelite sa prijateljicama, podijelite i ovdje, jer smo valjda tako nesto, podrska, zagrljaj, pa onda mozemo malo i da se opustimo...
Gdje zivite? Kako zivite? Lakirate li noktice? :rolf Radite li? Koliko i sta? Jeste smorene nakon posla, ili volite to sto radite? Odnos sa ruznijom polovinom? :naughty Ma, svasta i nista...
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...
fancy
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Kako smo MI provele dan

PostPostao/la Dory » 18 pro 2010, 22:01

Dobra tema :dada i sad kad razmislim - zapravo danas nisam učinila niš posebno za sebe. Imali smo rođendan od jednog mog dečkića (10 g.) i sve se danas vrtjelo oko toga.
Vikendom zapravo imam najmanje vremena za sebe jer nas je puna kuća, djeca nisu ni u školi ni u vrtiću, pa stalno netko nešto treba....
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 19 pro 2010, 21:41

dobra je tema,premda mislim da smo to radile na 'kavici'..no nema veze ;)
ja vec neko vrijeme idem na zumbu
http://www.youtube.com/watch?v=jmpRun-97Po
i sad sam se,na nagovor prijateljica,odlucila postati zumba instruktor :joy u prvom mjesecu idem u sloveniju na tecaj po licencu..a sutra cak imam prezentaciju u centru kaptol u fitness centru orlando :dada i to me veseli ovih dana..ne samo da cu si nesto zaraditi nego cu raditi ono sto volim i maknut cu se od kuce i malo se osjecati korisno za promjenu..
a inace..s muzem sam ovih dana nesto u svadi :angry izgleda da mu je previse ovih par dana doma pa vise ne zna kaj bi sa sobom..jucer se obukao kao za himalaju i otisao u sumu sa mp3com :roll ehehehehheeh..dobro mu je doslo,al danas opet lud...mislim da jedva ceka otici na posao...a kak je tek meni-stalno doma!hmgrrr..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Daisy » 19 pro 2010, 21:53

Ja danas nisam ništa napravila za sebe...osim kaj sam se ubacila malo na forum.
Inače mi je vikend koma, bolje mi je u tjednu jer bar odem na posao 4 sata..

Lu, ovo sa zumbom izgleda fantastično (pogotovo za moj struk), jel bi se mogao nabavit kakav cd, pa da mogu doma ...znaš..jer nema šanse da odem negdje na poduku, a i ovaj orbitrek kaj imam doma mi je već dosadio..
Daisy
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dory » 19 pro 2010, 21:57

Lulamae - bravo!!!!!!! :5 za zumbu...
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lulamae » 19 pro 2010, 22:41

pa ova cura kod koje idem na zumbu..ona ti je napravila cd sa renatom sopek..onaj latino fitness..to ti je to..
a mozes si ukucati na youtube-u 'zumba'..naci ces stotine koreografija..
a mogu i pitati tu curu da li ima neki special cd.. ;)
a zumba ti sigurno ne bude dosadila..jer nije kao aerobic..bas je energicno i nimalo dosadno..i zenstveno..puno se njise bokovima i vrti guzom ;) ima i belly dance-a,salse,merengue-a,reggaeton-a,cumbije,sambe..ma ja sam se totalno zapalila... :joy
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la gabica-žabica » 20 pro 2010, 17:24

:) Fancy, dobra ti je tema.Ja sam ljubomorna na sve vas iz Zg. zbog zumbe.Moja kćerka ide i oduševljena je.Mi u našem selu nemamo takve dobre stvari. :(
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la gabica-žabica » 20 pro 2010, 17:27

:hahaha Zaboravila sam reći da nisam ništa napravila za sebe jer kao što rekoh nema mačke na ulici pa mi je Gabica i frendica za kavu. :lol
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la gabica-žabica » 20 pro 2010, 17:31

:hahaha I još sam zaboravila reći da sam se prejedala za vikend tako da nemam problema za blagdane, uhodala sam se.Na dijetu poslije NG: :dada
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la gabica-žabica » 20 pro 2010, 18:00

:) Da ti dgovorim na navedena pitanja.Radim 4 sata, tako da se moram malkice dotjerati i srediti, da malo vidim ljude i tako to.Ona druga polovina i ja :hahaha :hahaha Uglavnom za ta 4 sata poželim svoje dijete i skupim još snage da s njom skačem do kraja dana. :kiss
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la danijela81 » 20 pro 2010, 18:14

lulamae, ja imam taj CD od Renate Sopek, i već mi je malo dosadio, a i čini mi se dosta lagan (iako kad sam tek počela ne bi baš tako rekla :mrgreen )
pa ako ti ta cura preporuči nešto, bilježim se :p

a sad malo on topic:
ja sam već 5 dugih dana razdvojena od svog miša, pa jedva čekam da ga vidim večeras. tako da sam u zadnjih par dana puno toga napravila za sebe, položila ispit i pol (vrlo važno je ovih pol :lol ), otišla na Balaševićev koncert, uživalaaaaa, ofarbala se, kupila šminku (nisam već jako jako dugo pa i to doživljavam kao nešto posebno), i, što je najvažnije, napunila baterije za dalje
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la lulamae » 21 pro 2010, 01:12

wow danijela!genijalno!bravo za tebe!toliko toga u samo par dana ;)
cestitke za ispit,naravno..pa koncert..frizura..ma super! ..za cd pitam..

gabica-zabica..dobro ti je krenulo,ha? ;) ma ja znam jednu super dijetu..bas sam je nedavno isprobavala..i fakat se smrsavi,a nisam ni bila nes pretjerano gladna..ali mislim da je najbolje i najzdravije skakati ;) zato..svi na zumbu! :D
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la gabica-žabica » 21 pro 2010, 14:45

:dada lulamae,ja bih rado na zumbu ali u Poreču još nema.Gdje ti ideš?
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la gabica-žabica » 21 pro 2010, 16:27

:) Kako je moja mala fansy? Što si ti učinila danas za sebe? :kiss
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 21 pro 2010, 17:06

ja idem u zagrebu,u dubravi,ali ima na vise lokacija u gradu..a u istri znam da ima u medulinu a mislim da ima jos i drugdje..siri se to.. ;)
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plava » 21 pro 2010, 17:31

ja bi rađe u Poreč nego na Zumbu...iako bi mi Zumba više koristila fizički....ali Poreč liječi...
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
"Ništa nije poput razgovora s nekim tko je u istom položaju!"
Rođendani moje djece- dani anđela
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 21 pro 2010, 19:19

a cuj,mene zumba lijeci..ako ne odem jedan put, luda sam..luda!samo jedva cekam da se tamo razbacam i izvrsitim :D

inace..cijeli dan sam provela u getrou i poslije toga u pospremanju svega sto sam pokupovala :ajme
trebali smo danas ici na predstavu u mali dom,ali nismo jer je mali jos bolestan..a frka mi je zbog toga sto sam ostavila torbu tam..i to zato kaj mi trebaju tenke iz torbe..
nemam pojma kad cu poceti s kolacima..nikak da krenem..vrijeme samo leti...a popis je stvarno dugacak..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mare10 » 21 pro 2010, 21:45

Ja sam se baš danas umorila :/ no najgore što nemam što napisti što sam radila :shock :alc. Kolači ajme to me sutra čeka :yess
''Za odgojiti dijete, treba cijelo selo.''
mare10
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lulamae » 21 pro 2010, 23:47

ajde molim vas,da cujem koliko vrsta mislite raditi..da znam koliko sam prolupala ;) jer mi kazu da pretjerujem,a s druge strane svi bi hjeli da im dam bar tanjur..

a kaj se zumbe tice,nacula sam da se sprema novi dvd..pa cekajte dok dode..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 21 pro 2010, 23:54

ja uvijek minimalno 10, a zaustavim se na brojci 13
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Plava » 22 pro 2010, 08:59

i ja sam znala peči do 8 vrsta ali ove godine neću sigurno toliko..
već sam pekla tortu i 4 vrste kremastih za princezin rođendan...sad planiram uglavnom suhe...vidjet ćemo
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Dory » 22 pro 2010, 09:29

obično pečem 5-6 vrsta.......i još nisam ništa ispekla, a kako je krenulo neću ni danas......
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la nadicab » 22 pro 2010, 13:34

ja uvijek izaberem one kolačiće koji su jednostavni. Moji obožavaju kuglice od čokolade i ruma, te rafaelo kuglice (verzija s pudingom, ne s mlijekom u prahu) - to su ti već dvije vrste a začas si gotova :dada
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la gabica-žabica » 22 pro 2010, 14:20

:mah Joj plava moja ljeti je ovdje predivno ali zimi čista depresija.Ništa se ne događa i svi se zatvore u kuće.Ljudi baš nisu druželjubivi pa plačemo za ljetom.A tada najviše radimo pa nam proleti u trenu i opet zima. :roll
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Dory » 22 pro 2010, 14:57

nadicab je napisao/la:ja uvijek izaberem one kolačiće koji su jednostavni. Moji obožavaju kuglice od čokolade i ruma, te rafaelo kuglice (verzija s pudingom, ne s mlijekom u prahu) - to su ti već dvije vrste a začas si gotova :dada

dobro si me sjetila....i moji ih vole, a već ih dugo nisam pravila....eto - odmah imam dvije vrste :hahaha ...slijede orehnjača, mađarica, suhe kekse ...i nešto kremasto......
Dory
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plava » 22 pro 2010, 23:59

znam da je ljeti u Poreču prekrasno..zato ga i volim...ali i zimi bi mi bilo lijepo zato jer i tu nemam baš neko veliko društvo oko sebe...
plavi filozof.....
vrti mi se u glavi
Plava
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 23 pro 2010, 00:22

eto,ja sam si isto zacrtala 10 minimalno..pa do 13 :) danas sam odradila vec 5 :) a od toga se samo jedan pece,sve ostalo samo izmjesa,cak ni ne miksa..genijalno.. ;) al me zato leda ubijaju :( takoder mi je na popisu rafaelo,iako ga jos nisam nikad radila,ali nasla recept na coolinarici..
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la gabica-žabica » 23 pro 2010, 13:28

:ljubav Plava moja, ti si mi slična.I ja sam mirniji i povučeniji obiteljski tip žene ali sada moram radi svoje curice izaći i mijenjati se.Pokazati svoje dijete i družiti se pa sam se zato i prijavila na ovaj forum.No malo mi je sve to ponekad teško. :( Kao da sam se ogolila pred puno nepoznatih ljudi.
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la fancy » 23 pro 2010, 15:46

Evo i nas napokon...Nismo imale internet par dana, pa sam ila van sebe :ajme Reimo da mi je to jedna od rijetkih stvari koje sebui priustim tokom dana, soljica kafe i ovaj forum, pa e bas fino odmorim...
Ja adnjih dana nemam pojma da li sam nesto uradila a sebe...Trcala sam stalno da ganjam neki stancic da nadjem, pa sa radila tri-etiri puta vjezbe sa dragom svojom curom, i dan mi proleti a cas...
U ponedjeljak sam napravila tortu, to je ba onako a mene bilo, kuhanje i motanje po kuhinji me bas opusta i odmara..Danas (kad ve ovo napisem) cu da se nasminkam, napravim friuru, dijete prebaim mami, a ja cu sa sestrama na kaficu, nismo milion godina, a imamo povoda, tako da cemo uzivati :dada
hmm...sminku nisam kupila sto godina, tako da cu moda i to sebi da dozvolom ovih dana, vidjecemo kako ce stvari da stoje...
Vidim, svi ste u kolacima, pripremama, blago vama, mi na Boic cekamo do januara, a onda cemo i mi da zasucemo rukave:)
Joj, i ja bi' na umbu, traila sam Cd Renate Sopek, ali kod nas nema da se kupi :(
Ljubimo vas puno nas dvije debele djevojke, bas mi je nedostajalo druzenje sa vama zadnjih dana...
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...
fancy
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la gabica-žabica » 23 pro 2010, 16:52

:) Moje cure su došle pa će čuvati Gabicu a ja ću peći kolače.Isto kao i druge mame kažem samo pet vrsta pa mi ostane materijala a da se ne baci napravim još tri-četiri vrste.Onda ih tamanim da se ne baci i tako do NG.Onda molim lulamae da mi pošalje dijetu jer eto poslije NG je lakše donijeti prave odluke. :drink
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Sljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.