Sada je: 13 kol 2026, 00:21.
Moderator/ica: nadicab

Njuškica je napisao/la:ovako stvari stoje, u Dubrovniku nema anesteziologa,ordinacija ne prima djecu s pp, i prema riječima doktora s kojim je moja mama pričala juče ne zna se da li će ga uopće biti ,i do daljnjega ništa od cijele priče.
Toliko o slavnom otvorenju stomatološke ordinacije za djecu s posebnim potrebama u Dubrovniku.
valjda je sve bilo samo predstava za novine.
I informacija je sto posto točna,provjereno iz prve ruke.

Djeni je napisao/la:
Njuskice draga tvoja mama nek nazove dr. Bukvic na Dom zdravlja jer ona radi sa oralnim i oni je MORAJU primit u bolnicu i tamo napravit sto treba jer kad sam ja pitala O.Murati sto da radimo rekla je da ce se obavit u bolnici jer oralni mora doci u bolnicu da to sredi

Njuškica je napisao/la:evo me s lošim i dobrim vijestima. Loši su da je moja mama opet išla u bolnicu pitati dali ima ikakve nade da se u dogledno vrijeme počne s radom na djeci s pp,da li da čeka ili da proba negdje drugo odvesti dijete. Odgovor je bio da pokuša negdje,bilo gdje drugo (Split,Zagreb..) jer u Dubrovniku zasad neće biti ništa i ne zna se kada će biti.
Dobra vijest je da su mi se javili iz Rijeke i spremni su primiti moju sestru jer je situacija takva kakva je.,i to već za 10ak dana.
Hvala vam svima što ste mi uopće dali informaciju da im se obratim,jer ja nisam ni znala da tamo obavljaju takve zahvate i da je uopće moguće da je prime u Rijeci.
Hvala svima,puno ste nam pomogli!

Djeni je napisao/la:Njuskice draga tvoja mama nek nazove dr. Bukvic na Dom zdravlja jer ona radi sa oralnim i oni je MORAJU primit u bolnicu i tamo napravit sto treba jer kad sam ja pitala O.Murati sto da radimo rekla je da ce se obavit u bolnici jer oralni mora doci u bolnicu da to sredi

Djeni je napisao/la:Preseljeno je u bolnicu

ali on stalno govori da cemo ici zubarici pa ce ga ona iscupati i dati mu u ruku 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.