kao što vidite nove moderatorice su se prihvatile metle, vrijeme je da 2010. spremimo u ladicu i idemo dalje.
Želimo vam svima sretnu i uspješnu novu godinu, da budete prvenstveno zdravi i da za što više od vas ovo bude zadnja vježbačka godina!

Sada je: 12 kol 2026, 03:16.
Moderator/ica: nadicab

Hvala Fantasy za ove pjesmice baš sam to tražila. 

, imaš još i na ovom linku: http://www.pjesmicezadjecu.com/

Hvala Fantasy još jednom. 

) no sad mu mogu i reći da skupi noge pa frajer umjesto da ih skupi sjedne na guzu. malo široko hoda. mi na kontrolu idemo u 3 mj. uz stepenice ide sam, pridržava se uz ogradu još ali iskorak uvijek ista noga.
od nas

Ja se samo nadam da će sve ovo jednom bit daleko da će malenoj bit od pomoći ovo što sam ja dala od sebe da ona bude ok. Uskoro imamo pregled fizijatra, skrenut ću pozornost na ove neke detalje koje ja primjetim da mi ne djeluju ok. Inače stvarno radim s njom koliko mogu, moji živci nisu više onako jaki kao prije, umorna sam i radim s njom koliko mogu, pazim na detalje kao što su iskorak, pazim ruke, sad radim tačkanje po stolu, trudim se ispravljat šakice, to radim svaki dan malo više, danas je uspjela 5 minuta tačkat, drzala sam je za bedre. Sutra ću probat 10 minuta u komadu...Jednostavno više nemam snage živit u strahu oće ona bit ok, ja se nadam da oće..

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.