Opletite

Sada je: 17 tra 2026, 20:54.
Moderator/ica: nadicab

kad god će se dešavati nešto novo i zanimljivo za nas sigurna sam da će se lidija oglasiti da budemo stalno informirane.
navela,

dobila sam novi sluzbeni, ultramoderan i pametan, a ja bi ga najrađe zafrljatila kroz prozor u snijeg. 
Hm,ja sam nova pa se ne poznamo.Pozdravljam te od srca a glede teme radim na sebi i još puno toga trebam napraviti. 

...
...mislim - ne pada mi na pamet to kupiti...uglavnom rekla je - ili to ili ništa
...a ja sam ko prava nemajka rekla - onda ništa
...iz protesta je otišla na par dana baki

bas sam se lijepo nasmijala tvom postu..ma vidis ti te djece!2200kn za mob!ajme,pa to ni sebi jos nisam priustila kamoli djetetu..pa kud taj svijet ide danas?bas sam neki dan komentirala s nekim kako su proizvodaci igracaka mudri i sto su sve u stanju smisliti da zarade na djeci..recimo ove nove igracke zhu zhu pets..adrian je dobio jednog i super mu je..ali njih ima milijun,pa jos kucice,tuneli,odjeca,autici i sto sve nemaju i sad bi sve to trebalo pokupovati

, piskaram na Downicima stalno...

gabica-žabica je napisao/la::) Hm,ja sam nova pa se ne poznamo.Pozdravljam te od srca a glede teme radim na sebi i još puno toga trebam napraviti.
stoga ovdje pišemo "dnevne" dogodovštine vezane i nevezane uz našu djecu.
valjda)..

razreda) ali svaki dan po pol sata vježbamo matematiku i pisanje pisanih slova
svekolikom pučanstvu

Eto ja se raspisah sorry nadam se da vas nisam udavila,što mogu kad se dugo nisam javljala.I da u novoj si kao prvo želim da smo si zdravi i da postanem manje nervozija koliko mi to situacije budu dozvoljavale.Pozdrav veliki svima ma koliko Vas ima 

Malo sam smotana pa skužim da se to odnosi na nas, skoro sam vas udavila svojim dogodovštinama. 

nadicab je napisao/la:mi smo swashovci, ali za tu ortozu kukovi trebaju biti OK - ona pomaže u sjedenju, stajanju ili hodanju. Mi je koristimo za sjedenje već nekoliko godina.
Naručili preko doznake od osječke firme - oni su njihovi zastupnici
OTOS
Nisam pametna kaj napravit, a vrijeme leti!alexandra je napisao/la:dory, što se gripe tiče, ako ste se već ranijih godina cijepili, slušala sam nekog doka iz zarazne, da u slučaju ponovljenih cijepljenja imunitet počinje znatno prije čak i 3 do 7 dana nakon cijepljenja, a ne tek nakon 2-3 tjedna. tak da možete bit mirniji. nama je baš danas 2 tjedna od cijepljenja, do sad je nismo skupili pa smo valjda mirni za ovu godinu.

to nema veze s time da si zaboravljena, nego s time što sam ja stara i sklerotična 
.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.