Sada je: 12 ruj 2026, 14:58.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

oksi je napisao/la:I ja imam slićan problem.Moj malij Ivan ima tri tjedna i mi imamo problema sa hranjenjem po noći.Preko dana nekako to lakše izvedemo al po noći nikako.Traže ciku svaki 10-15 min.Povuče par puta i zaspi i tako cijelu noć.Al kad zaspe ja ga stavim spavati on odmah nakoh par minut plaće.Al po danu poslje obroka zna odspavati koj sat u komadu.Već sam razmišljala da mu po noći probam dati bebimil 1.Šta vi mislite o tome?Molim vas da mi pišete koj savjet da uspijem koju noć bolje odspavati.Hvalaaaaa!!!!!!

klari je napisao/la:sad cicamo prije ad i preko dana jede svaka 3 sata a po noći spava ko top.
sany je napisao/la:fiumanka ovo malo na cicu , malo na bocicu moze zbuniti, iz bocice lakse ide..jesi probala sa sesiricima ako imas rane na bradavicama, ili mazati?

Iako ne mogu reći da je svaki dan lak,nekada je nervozna,ali to ne znači da nema mlijeka.

, a vidjeti ćemo sutra šta će reći....
, e sada da li se ikako mpže potaknuti mlijeko u njopj, isto mi nije jasno da već nije došlo kao i desnoj.... nemam pojma šta ću.....

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.