Sada je: 13 kol 2026, 15:28.
Moderator/ica: nadicab

Ja sam ih sebi ovdje nasla par i super....
Fancy, kako je mala slatkica?Jeli ozdravila? 

Slatkica mala pojest ću joj obraščiće kad je se dočepam. 

Uh, ja ti nemam pojma ali idi na početnu pa na pitajte i probajte, tamo ima netko pametan tko je odgovorio na to.Mislim pametniji od mene. 

Dragi moji Downići, veliki i mali.Danas sam ustala na lijevu nogu, tmurno je vrijeme, boli me glava i nekako mi je sve onako li-la.Ali ipak vas sve voli i pozdravlja vaša gore potpisana i šaljem vam puno pusica. 

Javila mi se mama dječaka sa DSy. koji ima 4 g. Ona je mlada i nema podršku od obitelji tako da je dijete zapušteno i ne priča.Slala sam joj poruke i zvala ju da joj pomognem ali nije išlo.Jutros mi se javila i rekla da kreće kod naše defekt. s malim.Sunce me obasjalo.Stalno mi je taj mali pred očima i nisam mogla podnijeti da je stalno u kući.Sada sam presretna. 

Pozdrav swanmia, čitala sam tvoje postove.Prave ste junakinje ti i tvoja Mia.Vidjela sam i slike, slatka je kao šećer.Pozdravi i puse od Gabice i mame.

Zašto nam se naša najmlađa fancy ne javlja?Kako ste mi vas dvije?
Ako heklaš, pusti to za starije dane, javi nam se da znamo da ste dobro. 

Curka je sva vesela gledala okolo, pa smo se malo slikale (jos uvijek nisam pronasla kablove da stavim koju slikicu
)
Ali, vec nakon pola sata setkanja po gradu sam skontala da mi moja curka uzasno nedostaje, a nju bas briga, spavala kao top cijeli dan, rece mi mama...

Baš si me obradovala što si se javila.Sretan ti Božić i puno sreće, ljubavi, zdravlja i dobrih ljudi oko tebe.Već sam se zabrinula i htjela poletiti da vidim gdje ste.Obavezno da se javljaš svako malo.Može? 

Mojim dragim Dovnicima puno pozdrava pa se javljamo u ponedjeljak.Odmorite se od mene jedan dan. 

gabica-žabica je napisao/la::kiss Pozdrav swanmia, čitala sam tvoje postove.Prave ste junakinje ti i tvoja Mia.Vidjela sam i slike, slatka je kao šećer.Pozdravi i puse od Gabice i mame.
...a vidim da je i kod vas tako

swanmia je napisao/la:
...život se sastoji od mnogo malih sličica,a ne samo od jedne koju mnogi novi/mladi roditelji vide kada se rodi njihova beba sa downom...mi sada imamo pregršt sličica......a vidim da je i kod vas tako
![]()
pusice svima

IRENA je napisao/la:swanmia je napisao/la:
...život se sastoji od mnogo malih sličica,a ne samo od jedne koju mnogi novi/mladi roditelji vide kada se rodi njihova beba sa downom...mi sada imamo pregršt sličica......a vidim da je i kod vas tako
![]()
pusice svima
Da sličice - puzzle - pa krenemo slagat .. malo pomalo... s vremenom se slika pomalo nazire..
swanmia - lijepo mi te čut

fancy je napisao/la:Ja sam Miu "upoznala", tj. onjoj citala na jednom drugom forumu, a i ovdje sam je "vidjala"![]()
Meni tako poprave raspolozenje nase male drugarice i drugari, nasa najsladja djecica

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.